marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christoph Waltz filmeaza in Romania in octombrie pentru "Zero Theorem", un SF uimitor regizat de Terry Gilliam

Christopher Waltz, unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului, se pregateste sa vina in Romania pentru a incepe filmarile la The Zero Theorem, noul film al regizorului Terry Gilliam.

Christoph Waltz filmeaza in Romania in octombrie pentru Zero Theorem , un SF uimitor regizat de Terry Gilliam

 

Terry Gilliam viseaza la acest film de 3 ani, cand rolul principal ii revenea lui Billy Bob Thorton, insa abia in acest an proiectul a putut fi demarat, iar Waltz va fi starul principal.

In thrillerul sci-fi al lui Gilliam, Waltz va juca rolul lui Qohen Leth, un geniu al computerelor, excentric si retras, care lucreaza la un proiect misterios menit sa descopere, o data pentru totdeauna, sensul existentei. Cercetarile lui au loc intr-o veche capela distrusa, intr-o lume corporatista, orwelliana, in care Management-ul supravegheaza totul. Alaturi de el va fi Bob, fiul sau rebel si super inteligent, Bob, care isi doreste sa-l includa pe Leth in cercetarile sale despre Zeroe Theorem, o cerecetare ce are ca menire sa gaseasca scopul existentei.
 

Filmarile vor incepe in octombrie, in Romania, la studiourile Mediapro, scenariul este semnat de Pat Rushin. Producator va fi Dean Zanuk ("Road To Perdition), iar Waltz va fi co-producator.


Christopher Waltz a facut un rol remarcabil in Inglorious Basterds si promite o aparitie de exceptie si in Django Unchained, al doilea film regizat de Quentin Tarantino.
 

Scris si regizat de Tarantino, Django Unchained il aduce pe Christoph Waltz in rolul lui Dr. King Schultz, un medic dentist de origine germana, devenit vanator de recompense in America sclavagista si care il va elibera pe sclavul Django (Jamie Foxx) pentru a-i captura pe criminalii frati Brittle. Schultz ii promite acestuia libertate si ajutor pentru a-si salva sotia aflata in posesia unui nemilos stapan de sclavi pe nume Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) daca impreuna ii prind pe cei mai cautati criminali din Sud.

 

Calvin este stapanul conacului Candyland, un tinut demn de dispret aflat pe o plantatie din Mississippi unde sclavii de sex feminin sunt tratati ca obiect sexual si barbatii sunt fortati sa lupte intre ei. Calvin Candie este cel mai mare cosmar al sclavilor, iar Django trebuie sa recurga la metode neortodoxe ducand tratative cu mana dreapta a proprietarului Stephen (Samuel L. Jackson) pentru a-l neutraliza pe Calvin si pentru a-si recupera sotia captiva - Broomhilda (Kerry Washington) Filmul are o distributie impecabila formata din Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio Samuel L. Jackson, Kerry Washington si Don Johnson.


Django Unchained se va lansa in Romania pe 18 ianuarie 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies