marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christopher Nolan are un debut Interstellar in box office-ul romanesc si este cel mai urmarit film al momentului in Romania

Mult asteptatul film al lui Christopher Nolan, Interstellar: Calatorind prin Univers  s-a pozitionat in fruntea box office-ului romanesc in weekend-ul de lansare, in urma caruia a incasat 1.148.649 RON si a fost vizionat de 58.492 de spectatori, in 46 de cinematografe, inregistrand in continuare rezultate spectaculoase.

Christopher Nolan are un debut Interstellar in box office-ul romanesc si este cel mai urmarit film al momentului in Romania

Lansat pe 7 noiembrie in cinematografele din Romania, Interstellar: Calatorind prin Univers  este oficial filmul cu cele mai spectaculoase rezultate de box office din randul productiilor semnate de Christopher Nolan, regizorul trilogiei The Dark Knight si al blockbuster-ului Inception.

 

Cu Matthew McConaughey si Anne Hathaway in rolurile principale, Interstellar: Calatorind prin Univers te duce intr-o spectaculoasa calatorie in spatiu si depaseste limitele imaginabilului, printr-o experinta cinematografica unica, de-a dreptul interstelara.

 

 

Alaturi de actrita nominalizata la premiul Oscar Jessica Chastain (,,Misiunea: 00.30 A.M."), interpreteaza in Interstellar: Calatorind prin Univers si Bill Irwin (,,Rachel se marita"), laureata premiului Oscar Ellen Burstyn (,,Alice nu mai locuieste aici"), nominalizatul la Oscar John Lithgow (,,Lumea vazuta de Garp", ,,Vorbe de alint") si laureatul premiului Oscar Michael Caine (,,Legea Pamantului"). Distributia ii mai include pe Casey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace si David Gyasi.

 

Echipa de culise a lui Nolan a fost condusa de directorul de imagine Hoyte van Hoytema (,,Ea"), production designerul nominalizat la Premiul Oscar Nathan Crowley (,,Cavalerul negru"), editorul nominalizat la Oscar Lee Smith (,,Cavalerul negru") si creatoarea de costume nominalizata si ea la un Oscar, Mary Zophres (,,Adevaratul curaj"). Muzica a fost compusa de laureatul Premiului Oscar Hans Zimmer (trilogia ,,Cavalerul negru", ,,Regele Leu"). Laureatul Premiului Oscar Paul Franklin (,,inceputul") a fost supervizor pentru efectele vizuale si Scott Fisher (,,Cavalerul negru: Legenda renaste") a fost supervizor pentru efectele speciale.

 

Warner Bros Pictures si Paramount Pictures prezinta, in asociatie cu Legendary Pictures o productie Syncopy/Lynda Obst Productions, un film de Christopher Nolan, Interstellar: Calatorind prin Univers este distribuit in Romania de Freeman Entertainment.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies