marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Clint Eastwood, agent de baseball in Trouble With The Curve, arata ca nu este prea batran la 82 de ani. Actorul vrea sa regizeze The Expendables 3

Dupa mai bine de patru ani de asteptare, fanii lui Clint Eastwood au din nou sansa de a-l vedea pe legendarul actor pe ecranele cinematografelor. Marele Clint a avut ieri in Los Angeles premiera celui mai recent film al sau in care joaca alaturi de frumoasa Amy Adams, Justin Timberlake, Robert Patrick si John Goodman.

.

Clint Eastwood, agent de baseball in Trouble With The Curve, arata ca nu este prea batran la 82 de ani. Actorul vrea sa regizeze The Expendables 3


La varsta de 82 de ani, actorul de legenda nu se lasa si le mai arata inca o data tuturor ca actoria este prima sa iubire. Premiat cu doua Oscaruri pentru cel mai bun regizor si cel mai bun film cu "Necrutatorul" (1992) si inca doua la aceleasi categorii pentru "O fata de milioane" (2004), actorul a aratat ieri ca nu este nici prea batran si nici prea obosit. Clint Eastwood si-a umbrit oarecum imaginea la recenta conventie republicana unde a tinut un discurs ciudat si incoerent, considerat o gafa din partea presei.

Intrebat de reporteri cum se mentine in forma, Eastwood a marturisit: "Ma antrenez mult. Joc golf cu domnul Timberlake (Justin, rol secundar in Trouble With The Curve). Ne-am obisnuit sa jucam in timpul liber, in pauzele de filmare".

In Trouble With The Curve,  Eastwood joaca rolul unui descoperitor de talente pentru un club de baseball din Atlanta ce refuza sa accepte ca orbeste. Batran si posomorat, acesta nu poate avea o relatie sincera si calma cu fiica lui (Amy Adams), care-l insoteste totusi intr-o misiune in Carolina de Nord pentru a incerca sa sparga carapacea tatalui. Filmul promite sa fie mai mult decat o poveste cu si despre baseball si sa aduca o reflectie emotionanta asupra batranetii si a relatiei tata-fiica.


Dupa ce a anuntat ca renunta la cariera de actor Clint Eastwood a surprins revenind in fata camerelor in filmul "Trouble with the Curve" regizat de Robert Lorenz, care nu se afla la prima colaborare cu Eastwood, acesta lucrand cu actorul si la Million Dollar Baby, Blood Work si Mystic River.


"Nu voi mai fi si actor si regizor, cel putin deocamdata. Am mai spus insa acum cativa ani ca nu voi mai juca si m-am razgandit. Uneori nu facem decat sa mintim", a povestit Eastwood.

Intrebat intr-o emisiune in aceasta saptamana in legatura cu dorinta producatorilor de a-l aduce ca actor in The Expendables 3, actorul a raspuns glumind: "Probabil ca nu. Sunt mai degraba apt sa regizez ceva. Poate voi regiza Expendables 3."


Trouble With The Curve apare in Romania pe 7 decembrie 2012.

Sursa foto: Getty




 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies