marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tot Hollywood-ul va juca in The Expendables 3: Clint Eastwood, Harrison Ford si Nicolas Cage, doriti pentru partea a treia a seriei create de Stallone

Stallone, Statham, Schwarzenegger, Willis, JCVD, Norris…e o minune ca numele lor incap toate pe afisul filmului. Insa producatorii din spatele The Expendables au anuntat ca au planuri mari pentru partea a treia a seriei. The Expendables 2 ajunge in cinematografele din Romania pe 31 august.

Tot Hollywood-ul va juca in The Expendables 3: Clint Eastwood, Harrison Ford si Nicolas Cage, doriti pentru partea a treia a seriei create de Stallone

GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI STALLONE!


Producatorul Avi Lerner a dezvaluit pentru revista Total Film ca le-a facut oferte lui Clint Eastwood, Harrison Ford, Nicolas Cage, Mickey Rourke si Wesley Snipes pentru a aborda roluri in urmatorul film The Expendables.


"L-am abordat pe Clint Eastwood pentru un rol. Avem un personaj special creat pentru el. Am vorbit si cu Harrison Ford si Wesley Snipes pentru cand va iesi din inchisoare. Nicolas Cage deja a fost de acord sa joaca unul din roluri. Si-l vom aduce pe Mickey Rourke inapoi. Bineinteles alaturi de distributia actuala" a declarat Avi Lerner.


Ideea francizei The Expendables ii apartine lui Sylvester Stallone care in 2010 a scris, regizat, co-produs si jucat in pelicula ce a facut incasari de 274 de milioane de dolari.


The Expendables 2 in regia lui Simon West ii aduna in aceasta vara pe Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jason Stathm, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Terry Crews, Randy Couture si Liam Hemsworth. De aceasta data Stallone s-a implicat doar ca actor si scenarist.

"Fiecare actor din acest film a avut o cariera stralucitoare. Sa-i aduc pe toti la gramada a fost o mica minune" a spus Stallone despre filmul pe care il numeste un eveniment unic. "Nu poti face asta de multe ori in cariera" - a povestit Stallone.


Eroii primului film The Expendables, se reunesc atunci cand Dl. Church (Bruce Willis) apeleaza la echipa pentru o misiune aparent usoara. Scopul misiunii pare a fi floare la ureche pentru Barney si gruparea sa de mercenari de clasa veche. Dar cand lucrurile merg prost si unul dintre ei este ucis cu brutalitate, Eroii de Sacrificiu sunt indatorati sa isi faca dreptate pe teritorii ostile, unde sansele nu sunt de partea lor. Pusi pe razbunare, membrii echipei se inversuneaza sa lupte cu toti inamicii intalniti.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies