marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Farrell, apariție rară pe covorul roșu alături de fiul său, Henry

Băiatul e deja înalt cât tatăl său și e și chipeș, semn că așchia nu sare departe de trunchi.

Colin Farrell, apariție rară pe covorul roșu alături de fiul său, Henry
Discret de obicei cu viața sa privată, actorul Colin Farrell a făcut o excepție zilele trecute, când a pășit pe covorul roșu alături de fiul său, Henry. Tată și fiu au participat la premiera din New York a filmului „The Penguin”, în care Colin își reia rolul lui Oz Cobb din „The Batman”, lansat în 2022.
 
Pentru evenimentul de gală, Colin, în vârstă de 48 de ani, a arătat foarte șic într-un smoking în dungi și cu eternele sale inele argintii la vedere. Iar fiul său, în vârstă de 14 ani, arăta ca un mini-me al tatălui său, îmbrăcat într-un costum negru elegant și o cămașă neagră asortată.



 

 
Deși Henry abia a pășit în adolescență, iată că l-a ajuns la înălțime pe celebrul său tată, despre care știm că are 1,78 în înălțime. Și trebuie să spunem că are o înfățișare remarcabilă, cu trăsături frumoase, ceea ce l-ar putea transforma, peste ani, într-un tânăr sex simbol.



 

 
Henry este fiul cel mic al lui Colin Farrell cu Alicja Bachleda-Curuś, actriță și colegă de platou la Ondine. În afară de el, actorul îl mai are și pe James, de 21 de ani, din relația cu modelul Kim Bordenave, însă acesta suferă de o tulburare neurologică rară, numită sindromul Angelman. 
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

(P) Ghidul Bărbatului Modern: Definește-ți Stilul Personal

Modul în care te prezinți poate spune multe despre cine ești. Stilul personal este despre a arăta bine și a te simți bine în pielea ta. Pentru un tânăr care își dorește să-și definească stilul, acest ghid îți va oferi sfaturi practice și ușor de urmat pentru a-ți construi o imagine care să te reflecte cu adevărat.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies