marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Comic-Con: cele doua generatii din X-men Days of Future Past s-au reunit la San Diego, Hugh Jackman, Ian McKellen si Michael Fassbender au produs isterie in randul fanilor

In acest weekend, la Comic-Con, editia din 2013, au venit mii de fani ca sa isi vada starurile preferate si au avut parte de un moment antalogic, atunci cand cele doua generatii de actori s-au intalnit in fata fanilor. Sir Ian Mckellen, Sir Patrick Stewart, Michael Fassbender, James McAvoy, Hugh Jackman, Jennifer Lawrence si Peter Dinklage au fost prezenti la Comic-Con.

Comic-Con: cele doua generatii din X-men Days of Future Past s-au reunit la San Diego, Hugh Jackman, Ian McKellen si Michael Fassbender au produs isterie in randul fanilor


La conferinta organizata de 20th Century Fox, starurile au vorbit despre viitoarele filme cu super eroi si science-fiction ale studioului si au anuntat noi proiecte.

 

Ellen Page, Shawn Ashmore, Anna Paquin, Halle Berry, Ian McKellan, Patrick Stewart, Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Peter Dinklage au fost intampinati cu aplauze din partea fanilor prezenti la Comic-Con, cel mai mare eveniment pentru amatorii de productii science-fiction, benzi desenate si tot ce inseamna acest univers.

 

 


 

"Dimineata am venit aici si am fost suprins sa vad cata energie aveti si cat de multi sunteti. Ma bucur enorm sa fiu printre voi" a spus la conferinta James McAvoy, cel care joaca versiunea tanara a Profesorului X, interpretat de Patrick Stewart in seria originala.
 

Alaturi de ei a fost si regizorul Bryan Singer, care a glumit spunand ca este un cosmar sa jongleze cu programul incarcat al tuturor starurilor, dar ca este o placere sa ii aduca laolalta pe toti. Acesta a a mai dezvaluit in cadrul conferintei ca exista planuri pentru alte filme X-men si ca franciza s-ar putea extinde.

 

 


 

"Universul X-men este urias, la fel ca orice alt univers Marvel sau DC Comics. Sigur ca exista multipe posibilitati pentru o extindere a povestilor." a spus regizorul, conform celor de la The Hollywood Reporter.


Atmosfera a fost una relaxata, actorii fiind vizibil incantati de public si numarul mare  de fani veniti sa ii vada. La un moment dat, Sir Ian McKellen a destins si mai mult atmosfera dupa ce a "flirtat" cu colegul sau, Michael Fassbender, versiunea tanara a lui Magneto: "Acum ma simt in siguranta ca ati adoptata legea casatoriilor intre gay. Imi caut un sot, ma bucur sa te cunosc Michael" a glumit McKellen, care nu s-a ferit niciodata sa isi dezvaluie orientarea sexuala.

 

 

 

 

 

La conferinta a fost prezent si Hugh Jackman, care i-a multumit lui Len Wein, co-creatorul lui Wolverine. "Din sufletul si mintea acestui om, s-a nascut cariera mea". The Wolverine se va lansa saptamana aceasta in Romania, insa Hugh Jackman va relua rolul si in X-men: Days of Future Past.
 

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

 

 

 

Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies