marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Controversata apariție a lui Johnny Depp de la MTV Video Music Awards

Nici nu s-au liniștit bine apele cu Amber Heard, că celebrul „Pirat“ se și dă în spectacol.

Controversata apariție a lui Johnny Depp de la MTV Video Music Awards
După doi ani de pandemie, gala MTV Video Music Awards le-a pregătit fanilor multe momente inedite, printre care și apariția lui Johnny Depp. Momentul este unul destul de controversat, mai ales că scandalul cu Amber Heard este, relativ, proaspăt.
 
Johnny Depp a fost o apariție, și la propriu, și la figurat. Fix când nimeni nu se aștepta, Depp a apărut pe un ecran gigantic, ca o hologramă. Chipul actorului a fost proiectat digital pe casca lui Moon Man, simbolul trofeelor de la Video Music Awards, plutind deasupra scenei și rostind câteva replici între pauzele publicitare. 

 
Făcând aluzie la scandalul prin care a trecut cu procesul cu fosta lui nevastă, Amber Heard, ale cărei acuzații de abuz l-au făcut să piardă multe roluri de film, actorul și-a început discursul cu o glumă: „Aveam nevoie de muncă!“. Iar acum, că a fost exonerat de un tribunal din Virginia, starul se declară disponibil pentru „zi de naștere, bar mitzvah, nunți și orice aveți nevoie”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Totuși, glumele lui, pe alocuri savuroase, nu au fost gustate de toți. Pe Twitter, fanii evenimentului s-au împărțit în două tabere. Cei care cred că apariția lui chiar a fost o alegere proastă, având în vedere ultimele evenimente din viața lui. Pe de altă parte, au existat voci care au apreciat glumele lui și chiar s-au bucurat să-l vadă într-o astfel de ipostază.

 
Aceasta a fost prima lui apariție la o gală după procesul cu Amber Heard.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies