marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Controversatul interviu oferit de Prințul Harry postului britanic ITV este disponibil online pe VOYO

Înainte ca volumul său autobiografic să cutremure din temelii Casa Regală britanică, fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea și-a explicat poziția în cadrului unui interviu acordat pentru ITV.

Controversatul interviu oferit de Prințul Harry postului britanic ITV este disponibil online pe VOYO
Prințul Harry, fiul mai mic al Prințului de Wales și al regretatei Diana, Prințesa de Wales, a acordat recent un interviu exclusiv lui Tom Bradby de la ITV. În interviu, el a vorbit despre familia sa, monarhie și scandalurile care l-au afectat de-a lungul vieții.
 
„După 38 de ani în care am văzut propria poveste relatată de atât de multe persoane cu deformări şi manipulări intenţionate, mi s-a părut momentul oportun să îmi reînsuşesc istoria şi să o povestesc eu însumi“, a declarat Ducele de Sussex într-un interviu acordat pentru postul britanic ITV, difuzat cu două zile înaintea publicării volumului său de memorii, intitulat „Spare“ („Rezerva“).
 
„Îmi iubesc tatăl, îmi iubesc fratele, îmi iubesc familia şi o voi iubi mereu. Nimic din ceea ce am scris în această carte nu a fost făcut cu intenţia de a-i răni sau de a le face rău“, a insistat Prinţul Harry, dând asigurări că speră într-o reconciliere cu condiţia asumării responsabilităţilor, în special în ceea ce priveşte mutarea lui alături de soţia sa, Meghan, în California în anul 2020.
 
Prinţul Harry consideră că volumul lui de memorii este „necesar pentru stabilirea faptelor istorice“, adăugând că acum este animat de un sentiment de uşurare.

 

 

Puteți vedea interviul integral accesând platforma VOYO.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies