marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum e sa vezi un film pe acoperis? Afla care sunt cele mai tari cinematografe

Mersul la cinematograf poate fi o experienta distractiva si atat sau poate fi un eveniment demn de covorul rosu.

Cum e sa vezi un film pe acoperis? Afla care sunt cele mai tari cinematografe

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa intri cu masina in sala de cinema, sa mananci popcorn “gourmet” sau sa fii intampinat la intrare de un valet? Se poate, o demonstreaza o serie de cinematografe cu adevarat speciale.

5. DRV-IN, Manhattan

Creatorii unui cinematograf din New York au venit cu ideea de a-si vinde filmele la drive-in.

Desigur, nu unul clasic, pentru ca masina, un Ford Falcon decapotabil, din 1965, este deja acolo si isi asteapta oaspetii. De asemenea, pe peretii salii este pictat cerul instelat, iar masina este parcata la umbra unui stejar artificial.

4. Village Cinemas Gold Class

Aici esti tratat intocmai ca un VIP: poti sorbi simandicos din sampanie, in timp ce degusti o portie de ciuperci Portobello cu branza elvetiana, asezat comod intr-un fotoliu de plus urias si pe deasupra reglabil. Un rasfat sau o fita de genul asta costa aproximativ 30 de dolari.

Sunt mai multe astfel de cinematografe in Europa, dar si in indepartata Australie.

3. Cinematograful de pe acoperis, Melbourne

Australienii s-au gandit sa aseze un cinematograf pe un acoperis, care mai functioneaza din cand in cand o galerie de arta si un restaurant tailandez. Desigur, privelistea este nemaipomenita, iar in pretul biletului este inclusa si o patura, in caz ca ti se face frig.

2. AMC Pacific Place, Hong Kong

Daca ar exista un rai al cinematografelor, ci siguranta asa ar arata. Sala are un look futurist si, inclusiv cand mergi la toaleta, ai impresia ca te-ai trezit intr-un episod din “Star Wars”.

1. Alamo Drafthouse

Un cinematograf unde se servesc bauturi si mancare de buna calitate, unde au loc multe festivaluri celebre si unde in fiecare saptamana se intampla ceva nou si interesant.

De exemplu, toti spectatorii s-au imbracat in jachetele echipei de baschet Flint Tropics din “Semi-Pro”, ca sa-l intampine pe Will Ferrell, unul dintre protagonisti. Sau, in alta saptamana, reprezentantii cinematografului au adus bucatari de prestigiu, ca sa prepare mancaruri speciale pentru un anumit film.

Exista o intreaga retea Alamo Drafthouse in SUA.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies