marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cinema-ul te poate ucide! 10 moduri prin care o poti sfarsi prost la film!

Ati auzit probabil expresia “mor de ras”. Ei bine, se pot intampla foarte multe lucruri intr-o sala de cinema, de la atacuri de cord la impuscarea unui spectator mai galagios. Iata 10 motive pentru care ar trebui sa va luati masuri de precautie atunci cand intrati intr-un cinematograf!

Cinema-ul te poate ucide! 10 moduri prin care o poti sfarsi prost la film!

Cei care fac zgomot cand mananca nu vor fi tolerati
In timpul unei proiectii a filmului “Black Swan” in Letonia un om a fost impuscat pentru ca facea galagie in timp ce manca. Inainte sa comandati popcornul ala sau chipsurile, ganditi-va de doua ori, oamenii stau din ce in ce mai prost cu nervii. 

Fermele-si deschid portile

Englezii din orasul Tyneside au trait experienta 3D cum nu au mai trait-o altii. In luna ianuarie un cal a intrat in cinematograf, o sursa de la fata locului declarand “oamenii au fost surprinsi… nu se asteaptau sa vada un cal in foaier”.

Barfitorii nu au haz
In principiu cand mergi sa vezi un film, mergi sa-l vezi si nu sa-l comentezi live. Cinefilii din Philadelphia ar trebui sa tina minte acest lucru, pentru ca James Joseph Cialella Jr este printre ei! In timpul filmului “The Curious Case Of Benjamin Button” s-a infuriat atat de tare pe discutia dintre un tata si un fiu incat l-a impuscat pe cel dintai in brat. A pierdut restul filmului pentru ca a fugit din cinema, insa a fost arestat.

Imaginile pot cauza stare de voma

S-a intamplat sa incercati sa cititi in timp ce mergeti pe locul din spate al unei masini? Va ia greata. Ei bine, asta nu a impiedicat unii regizori sa-si ia spectatorii intr-o calatorie… nu tocmai placuta. Filme precum “The Blair Witch Project” si “Cloverfield” au trimis publicul cu nasul in primul cos.



Avertisment: unele filme sunt foarte intense

Unele filme sunt prea mult pentru anumiti oameni. "Saw" sau "Exorcistul" sunt printre putinele care alerteaza salvarile. Nici “127 de ore” nu a scapat fara victim, in momentul taierii bratului au lesinat trei spectatori.

Sange din nas
In tentativa cinematografelor de a castiga batalia cu televiziunile, au adus un nou sistem sonor pentru spectatorii filmului “Earthquake” care produce un sunet greu de auzit ca o huruiala. A fost atat de puternic – echivalentul unui avion care decoleaza – incat unor spectatori le-a dat sangele pe nas.

Daca ai o inima slaba mai bine stai acasa
Paradoxal dar “The Passion Of The Christ” are doua morti prin infarct la activ. Doua persoane au murit fiind socate de scena violenta a crucificarii.

E o revolta!
Se mai intampla ca oamenii sa reactioneze atunci cand considera ca un film este neadecvat. In 1988 in Paris la vizionarea filmului “The Last Temptation of Christ” in regia lui Martin Scorsese crestinii au aruncat cu cockteiluri Molotov in cinematograf, ranind serios 13 oameni.  Au considerat filmul un sacrilegiu adus lui Christos.

Ai putea intalni o fantoma

Fantomele sunt de obicei pe ecrane si nu pe scaunul de langa. Managerii si angajatii unui cinema din America au raportat ca au observant o figura luminoasa in cinema. Se presupune ca este spiritual unei actrite care si-a pus capat zilelor in cabina de schimb si din cauza ei cativa angajati mai slabi de inger si-au dat demisia.

Nu te da erou

Este fara indoiala adevarat ca oamenii care vorbesc la telefon in timpul unui film sunt nepoliticosi, dar se dovedeste ca sunt si cei mai periculosi. Intr-un cinema din L.A. un domn s-a trezit cu un termometru infipt in gat in timp ce se proiecta “Shutter Island” pentru ca a atras atentia unei femei care vorbea la telefon.


Sursa: virginmedia.com/


Galerie foto


Modifică setările cookies