marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum a arătat Anya Taylor-Joy ca mireasă la nunta ei secretă cu Malcolm McRae

Actrița a dezvăluit că s-a căsătorit cu muzicianul în New Orleans de Ziua Păcălelilor, în 2022.

Cum a arătat Anya Taylor-Joy ca mireasă la nunta ei secretă cu Malcolm McRae
„În urmă cu doi ani, de Ziua Păcălelilor în aprilie, m-am căsătorit în secret cu cel mai bun prieten al meu în New Orleans”, a scris Anya Taylor-Joy la doi ani de la acel moment, alături de o suită de fotografii și videoclipuri. „Magia acelei zile este întipărită în fiecare celulă a ființei mele, pentru totdeauna. La mulți ani la a doua aniversare, dragostea mea... ești cel mai tare“.
 
Prima imagine o arată pe Anya Taylor-Joy în rochia de mireasă Dior, cu un voal lung –suficient de lung cât să-i acopere pe ambii miri, cât și pe alți doi prieteni, după cum se vede în a doua imagine.



 

Într-un clip, actrița din „Dune: Partea 2“ ne arată mai bine rochia, o creație sclipitoare, cu imprimeu floral pe fundal crem, care includea o pasăre colibri. „Frumos brodată cu povestea noastră de dragoste de către Dior“, ascris Anya Taylor-Joy.
Atipică a fost și abordarea meniului, care a conținut două torturi care seamănă cu inimi reale. Iar ultima fotografie îi arată pe ea și McRae, de 29 de ani, mâncându-le. „Da, acelea sunt prăjituri cu inimioare. Da, sunt vampirul Lestat„, a adăugat ea, făcând referire la vampirul fictiv Lestat de Lioncourt din seria „Cronicile vampirilor” de Anne Rice.
 
La rândul său, Malcolm McRae, solistul trupei rock More, a postat, de asemenea, fotografii și un videoclip din ziua respectivă. 
 
„Te iubesc acum și cumva te-am iubit mereu și cumva nu se va termina niciodată. La mulți ani la a doua aniversare frumoasă“, a scris Anya.



 
După primul an de căsătorie, Anya Taylor-Joy și Malcolm au organizat o altă ceremonie în Veneția, Italia, în octombrie 2023. Cea de-a doua nuntă a lor a fost un eveniment elegant care a avut loc la istoricul Palazzo Pisani Moretta, un palat din secolul al XV-lea de pe Marele Canal. Lista de invitați i-a inclus pe Julia Garner, Nicolas Hoult, Cara Delevingne, Miles Teller și soția acestuia, Keleigh.
 
Cei doi s-au cunoscut la premiera filmului „Lady Gambit” în martie 2021. Malcolm McRae a fost atât de cucerit de ea, încât, după ce s-a întors acasă, a scris un cântec despre Taylor-Joy. „Am scris acest cântec pentru Anya la două zile după ce am întâlnit-o“, a declarat cântărețul pe Instagram în martie 2022, atunci când a dezvăluit noul său cântec, „Really Want to See You Again“.

Și, deși au început să se întâlnească câteva luni mai târziu, și-au ținut relația departe de ochii publicului. Taylor-Joy a vorbit public despre idila lor într-un interviu acordat în 2022 revistei „Vogue”: „I-am spus partenerului meu zilele trecute că el este hobby-ul meu. Am găsit, în sfârșit, pe cineva care va sta fericit lângă mine în timp ce citesc. Parcă am avea 80 de ani și șapte ani în același timp, dar funcționează foarte bine“, a mai spus ea.

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies