marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sylvester Stallone, acuzat că a maltratat figuranți în serialul Tulsa King

Celebrul actorși unul dintre regizorii serialului au fost acuzați că au creat un mediu toxic și că au fost jignitori cu figuranții.
Sylvester Stallone, acuzat că a maltratat figuranți în serialul Tulsa King
Sylvester Stallone a fost recent criticat pentru că a creat un mediu de lucru toxic pe platoul de filmare al serialului „Tulsa King”.Agenția de casting Rose Locke Casting a demisionat din producție, invocând insulte și un tratament disprețuitor la adresa figuranților din partea starului hollywoodian și a unui regizor nedeclarat, în timpul filmărilor pentru cel de-al doilea sezon al serialului.
 
„Tulsa King” este un serial dramatic cu mafioț,i creat de Taylor Sheridan și cu Sylvester Stallone în rolul principal. Intriga îl urmărește pe Dwight Manfredi, un șef mafiot care, după ce este eliberat din închisoare, este trimis în Oklahoma pentru a pune bazele afacerii criminale.
 
În timpul producției celui de-al doilea sezon al serialului „Tulsa King”, se pare că au fost formulate acuzații împotriva actorului Sylvester Stallone, în vârstă de 77 de ani, pentru că ar fi insultat figuranții. Potrivit unor surse, starul ar fi ironizat mai multe persoane, dintre care unele erau supraponderale sau cu handicap. În plus, se presupune că ar fi cerut ca aceștia să fie înlocuiți cu „fete tinere și frumoase”.


 
Directoarea de casting a serialului „Tulsa King”, Rose Locke, a fost martoră la evenimentele descrise în plângere și a demisionat din producție la sfârșitul unei zile de lucru și i-a rugat pe figuranții din serial care au avut experiențe negative cu actorul și regizorul să o contacteze. Controversa a făcut valuri pe rețelele de socializare și ar putea afecta căutarea unei noi agenții de casting pentru a continua producția, ceea ce, la rândul său, ar putea întârzia serialul.


 

 
Până în prezent, nici Sylvester Stallone și nici reprezentanții producției nu au făcut declarații cu privire la acuzațiile aduse actorului, care sunt considerate grave și ar putea avea consecințe semnificative pentru serial și pentru Stallone însuși, dacă se dovedește că sunt adevărate.Este suficient să amintim cum o situație similară a forțat-o pe Ellen Degeneres să părăsească emisiunea sa TV, când a fost acuzată că a creat un mediu toxic în rândul echipei de producție.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies