marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum a fost distrus blockbusterul care a facut 600 de milioane $. Ce mare actor acuza producatorii ca si-au batut joc de cel mai bun film cu super eroi din 2010

Mickey Rourke a incins din nou spiritele la Hollywood, dupa ce a adus acuzatii la adresa studiourilor Marvel: actorul considera ca cei de la Marvel sunt vinovati de ceea ce el numeste esecul filmului Iron Man 2 si de faptul ca si-au batut joc de personajul sau, pe care l-au transformat intr-unul banal si cliseic, si nici de cum intr-unul cu adevarat negativ.

Cum a fost distrus blockbusterul care a facut 600 de milioane $. Ce mare actor acuza producatorii ca si-au batut joc de cel mai bun film cu super eroi din 2010

Intr-o conferinta de presa pentru promovarea filmului Immortals, Mickey Rourke a adus in discutie Iron Man 2, despre care a spus ca cei de la Marvel au distrus filmul.

"Eu incerc sa gasesc acele personaje negative care sa nu fie cliseice, ci sa fie cu adevarat dure. Iar in Iron Man am avut ocazia sa joc un astfel de individ, insa cei de la Marvel au facut ce au vrut cu el. Toate lucrurile pe care eu am incercat sa le fac, nu au fost luate in considerare. Ei vroiau un ticalos simplu, tipic si plin de clisee, eu am vrut sa il fac diferit. Asa ca tot ce eu am vrut sa adaug nou personajului meu s-a dus naibii. Ceea ce m-a facut sa nu imi mai pese asa de mult " a povestit actorul despre personajul sau din Iron Man 2.


Mickey Rourke a jucat in al doilea film Iron Man, in rolul lui Ivan Vanko/Whiplash. Actorul american ii acuza pe producatori de faptul ca nu si-au dat interesul sa ii transforme personajul intr-unul cu adevarat rau, dar si inteligent.

Primul film Iron Man a fost lansat in 2008 si a intrat rapid in topul celor mai bune filme inspirate de benzi desenate, si poate cel mai bun film al celor de la Marvel. Cu un buget de 140 de milioane de dolari, incasarile totale au depasit 585  de milioane de dolari.
 

 


In 2010, Iron Man 2 era cel mai asteptat film al anului. Cu un buget de 200 de milioane de dolari si o distributie de exceptie: Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke,  filmul a cucerit rapid box-office-ul si a strans in total peste 600 de milioane de dolari, insa criticii au spus ca al doilea film nu s-a mai ridicat la nivelul primului, chiar daca au fost aduse personaje noi si povestea a devenit mai complexa.

"Lipsa lor de interes, faptul ca nu s-au straduit deloc sa faca un efort si sa transforme acest personaj intr-unul complex, m-au facut sa nu ma mai intereseze. Puteau sa faca un tip cu adevarat rau sau macar sa explice motivele sale pentru care este un ticalos" a mai adaugat Rourke.
 


 

Dupa ce a avut o perioada mai neagra in cariera, jucand in filme de serie B, in 2008, la 56 de ani, Mickey Rourke revenea cu The Wrestler in care juca un rol inspirat parca din viata actorului cazut in dizgratie, dar care reuseste sa se intoarca in ring.


Comparat adesea cu Marlon Brando, Rourke a fost sex-simbolul anilor 80 datorita rolului din „Noua saptamani si jumatate”. Filme ca "Inger si demon" (1987) si "Stalp de cafenea/ Barfly" (1987), inspirat din romanul omonim al lui Charles Bukowski i-au construit un nume.

De curand, a aparut in presa zvonul ca Mickey Rourke s-ar putea intoarce in Sin City 2, insa actorul nu a confirmat inca vestea."Conteaza mult cat isi doresc sa revin in film. Intelegi? Mi-a placut personajul, dar sunt claustrofobic, asa ca partea cu costumul a fost un chin.  L-am tinut cam 13-14 ore pe mine in fiecare zi. Era din latex si avea lipici, era ingrozitor."

Mickey Rourke a aparut in 2010 in The Expendables, alaturi de echipa de soc a lui Sylvester Stallone, insa acesta nu va reveni in The Expendables 2.

 

Iron Man (2008)

Cu: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow ,  Terrence Howard

Buget: 140 de milioane de dolari

Incasari: 585 milioane de dolari

 

Iron Man 2 (2010)

Cu: Robert Downey Jr., Mickey Rourke ,  Gwyneth Paltrow

Buget: 200 de milioane de dolari

Incasari: 623 de milioane de dolari


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies