marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata acum fetita din "Aliens", dupa aproape 30 de ani de la lansarea filmului. Schimbarea este extraordinara

"Pleaca de langa ea, scarba!". Aceasta este una dintre replicile care au facut istorie in randul pasionatilor de S.F.- horror.

Cum arata acum fetita din Aliens , dupa aproape 30 de ani de la lansarea filmului. Schimbarea este extraordinara

Este vorba despre o secventa din celebrul film Aliens (din 1986), in care Sigourney Weaver apare inarmata cu un robot pentru manevrarea greutatilor, ca sa se lupte cu "bestia" extraterestra.

 

In replica respectiva, cand spune "ea", se referea la Rebecca "Newt" Jorden - copilul pe care Ellen Ripley (personajul jucat de Sigourney) a jurat sa-l apere de legiunea de monstri extraterestri. 

 

 

Iata si secventa respectiva:

 

 

Pana acum, au tot aparut tot felul de stiri despre Sigourney Weaver (Ellen Ripley in Aliens), insa nimic despre mica Newt. Actrita se numeste Carrie Henn si arata acum destul de ... diferit, fata de ceea ce stiam noi in primul Aliens, adica acum vreo 30 de ani.

 

 

Conform Movie Pilot, dupa "lovitura" cinematografica data cu Aliens, Carrie Henn nu a mai jucat niciodata, preferand sa termine colegiul Cali State, obtinand o diploma pentru studii liberale. Acum munceste in Atwood, CA, ca profesor la scoala primara.

 

Ocazional, ea a mai aparut la evenimentele Comic-Con sau la aniversari legate de filmele Aliens, insa a taiat orice legatura cu show-biz-ul de multa vreme. Henn avea doar 10 ani cand a primit rolul din Aliens si nu avea deloc experienta, nu jucase in nici un fel de film sau piesa de teatru.

 

 

Fiica a unui soldat al Fortelor Aeriene americane, Henn a primit pe neasteptate rolul lui Newt, dupa ce niste agenti de film au fost in vizita la scoala ei din Laken-heath, Anglia. Dupa ce a fost lansat filmul, micuta actrita a spus in nenumarate randuri in diverse interviuri ca nu intentioneaza sa mai joace vreodata, nefiind interesata de o cariera in cinematografie. Si asa a si facut, pentru ca Henn nu a mai aparut deloc pe marile sau micile ecrane de atunci.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies