marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata in copilarie actrita care o joaca pe Arya Stark din Game of Thrones: poza a devenit viral pe internet

O poza cu actrita Maisie Williams in copilarie a facut furori pe internet zilele acestea, dupa ce a fost postata pe contul de Instagram al actritei.

Cum arata in copilarie actrita care o joaca pe Arya Stark din Game of Thrones: poza a devenit viral pe internet

Personajul Arya Stark, jucata de talentata actrita Maisie Williams, a crescut vizibil de la primul episod din Game of Thrones si pana acum. Actrita de 17 ani le-a impartasit fanilor o poza cu ea de cand era mica, iar imaginea a ajuns rapid viral pe internet, fiind preluata si de alte site-uri din lume.

 

Maise Williams arata complet schimbata in realitate, lucru obisnuit pentru toti actorii serialului Game of Thrones. Fanii asteapta sa vada episodul final din sezonul 4, care se va incheia in aceasta duminica. Producatorii au anuntat ca acesta va fi cel mai socant episod de pana acum, ceea ce le-a starnit si mai mult interesul acestora, tinand cont de cum  a decurs actiunea in ultimele episoade.

 

 

 


HBO a reinoit contractul pentru inca doua sezoane ale celui mai apreciat serial al momentului, anunta cei de la Entertainment Weekly.  Game of Thrones este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs si difuzat de HBO si este adaptat dupa seria de carti "Cantec de Gheata si Foc" a autorului George R.R. Martin.

 

 


Game of Thrones a devenit un fenomen mondial, care a schimbat regulile in televiziune si a atras sute de milioane de fani din lumea intreaga. Cei de la Vanity Fair l-au numit "cel mai mare, indraznet si sangeros serial din istoria televiziunii". Bazat pe romanele lui George R.R. Martin, serialul se bucura de o popularitate incredibila si la al patrulea sezon. Audientele au crescut de la un sezon la altul, iar ultimul episod din seria 3 a avut 5.4 milioane de spectatori. Insa, multi l-au vazut si pe editiile de pe DVD sau de pe internet, fiind cel mai piratat serial online din istorie.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies