marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence: cum arata in adolescenta cea mai iubita actrita a momentului

Jennifer Lawrence este cea mai iubita si populara actrita a momentului. Mai mult, vedeta de 23 de ani este constant in topul celor mai sexy femei din lume, ba chiar in anumite topuri a iesit cea mai dorita femeie.

Jennifer Lawrence: cum arata in adolescenta cea mai iubita actrita a momentului

 

Cei de la The Vulture au publicat o imagine inedita, cu Lawrence, in adolescenta, la liceu, pe vremea cand nu era celebra. Din imagine, se vede ca actrita avea aceeasi carisma si energie ca acum.

 

Jennifer Lawrence continua ascensiunea fulminanta pe care o are in ultmii 3 ani la Hollywood. In aceasta perioada, ea poate fi vazuta in cinematografe in X-men: Days of Future Past, unul dintre cele mai bune blockbustere ale verii, cu incasari spectaculoase si recenzii favorabile. Actrita a reusit sa uimeasca fanii in rolul Mystique, in al doilea film din serie in care apare in aceasta ipostaza.

 

 

Insa fanii abia asteapta sa o vada in toamna, cand va lansa urmatorul film din seria The Hunger Games - Mockingjay Part 1.  In Mockingjay:Part 1, Katniss devine simbolul rebeliunii impotriva Capitoliului despotic si incearca cu orice pret sa se razbune pe Presedintele Snow. Astfel, Katniss isi ia rolul de "gaita zeflemitoare", dar cere in schimb imunitate pentru  toti cei care au fost tribut in Jocurile Foamei, inclusiv prietenii ei Peeta, Johanna si Anie.

 

 

 

 

Actrita a spus celor de la THR in timpul unul interviu pentru „Carching Fire” ca urmatoarele doua filme sunt emotionante: „Chiar am plans cand am citit al treilea scenariu. Este sfasietor.” Ea a mai spus ca urmatoarele filme ii vor separa pe Katniss si pe Peeta. Lawrence a marturisit ca este greu sa fie departe de Hutcherson, dupa ce au fost impreuna in primele 2 filme.

 

 

 

 

Aceasta franciza cinematografica are la baza o trilogie de romane pentru adolescenti scrisa de romanciera americana Suzanne Collins.Actiunea din cele trei romane se petrece in viitor, pe teritoriul fostei Americi de Nord, unde razboiul civil a condus la aparitia a 12 districte, controlate de o elita amorala si ghiftuita. In fiecare an, pentru a-si reafirma dominatia, ei rapesc 12 tineri si ii arunca intr-un concurs sangeros si mortal, din care doar castigatorul supravietuieste.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies