marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence a facut o gafa de proportii la Cannes: gestul cu care cea mai iubita actrita a momentului a reusit sa enerveze pe toata lumea

Prezenta la Festivalul de Film de la Cannes, Jennifer Lawrence a fost protagonista unui nou incident pentru care a fost aspru criticata.

Jennifer Lawrence a facut o gafa de proportii la Cannes: gestul cu care cea mai iubita actrita a momentului a reusit sa enerveze pe toata lumea


Dupa cazaturile de la ultimele doua editii ale premiilor Oscar, actrita de 23 de ani a iesit din nou in evidenta intr-un sens negativ. Starul din Hunger Games a participat la petrecerea Vanity Fair and Armani, unde ceea ce s-a vrut a fi o gluma s-a transformat intr-o adevarata problema de imagine.


Jennifer Lawrence a povestit ca atunci cand l-a vazut pe Alfonso Cuaron, regizorul filmului Gravity, s-a apropiat de el si a inceput sa strige: "Asta e strigatul meu de viol".


Stirea a facut inconjurului internetului, nu putini fiind cei care au criticat-o pe Jennifer Lawrence pentru gestul facut. "Stim ca esti singer si deschisa in timpul interviurilor, dar totusi, o asemenea gluma", a scris Perez Hilton, celebru blogger. "De aceasta data, Jennifer le-a aratat fanilor un pic mai mult decat trebuia din partea sa privata", au citat si cei de la democraticunderground.com.

 


 

 


In aceasta perioada, Jennifer Lawrence filmeaza pentru cea de-a treia parte a seriei Hunger Games, participand si la turneul de promovare al filmului X-Men: Days of Future Past.


X-men: Days of Future Past
a fost catalogat de presa straina drept cel mai asteptat film al verii, iar primele reactii sunt foarte bune. Fanii care au avut ocazia sa vada filmul la proiectii speciale si-au scris impresiile pe Twitter, iar acestea sunt mai mult decat favorabile. Majoritatea il numeste drept cel mai bun film X-men de pana acum, iar unii l-au comparat cu The Avengers, doar ca locul super eroilor este luat de mutanti.


Regizorul Bryan Singer a confirmat ca va regiza si X-men: Apocalypse, ce se va lansa pe 27 mai 2016. Actorii confirmati au fost Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy, dar si Hugh Jackman. Acesta isi va relua rolul Wolverine. Conform celor de la Collider, el va filma in acelasi timp si noul film Wolverine 3, care se va lansa pe 3 martie 2017. X-men: Apocalypse se va concentra pe generatia tanara Magneto-Proffesor X- Mystique.

 
X-men:Days of Future Past
se lanseaza in Romania incepand cu 23 mai 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies