marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arată Richard Gere la 15 ani de la Brooklyn's Finest?

Am fi vrut să putem spune că nu se văd acești ani care au trecut peste unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. Tot ce putem spune este că a rămas la fel de șarmant.

Cum arată Richard Gere la 15 ani de la Brooklyn s Finest?
Mult timp, Richard Gere și-a păstrat aerul de sex simbol, reușind să-și țină aproape publicul feminin. Din păcate, însă, timpul nu l-a iertat nici pe el, iar acel foarte sexy păr grizonant s-a transformat într-un alb curat, dar cumva la fel de atrăgător, pentru un bărbat ajuns acum la vârsta de 73 de ani.
 
Cel mai recent l-am văzut pe covorul roșu de la Cannes, unde a mers la premiera filmului „Oh, Canada” însoțit de partenera sa de viață, Alejandra Silva, cu 33 de ani mai tânără decât el.



 

Dar nu vă lăsați păcăliți nici de părul său alb, nici de vârsta sa înaintată. Căci Richard Gere și actuala lui soție, Alejandra, au doi fii împreună, pe Alexander (5 ani) și încă un băiețel de trei ani, al cărui nume nu a fost făcut public. Cu alte cuvinte, sunt încă foarte intimi și fertili.

 
Romantismul e și el unul prezent în relația lor, ceea ce s-a văzut și la Cannes, unde starul hollywoodian și partenera sa au avut gesturi tandre chiar în fața aparatelor de fotografiat.



 

 
Silva mai are un copil dintr-o relație anterioară care apare acum într-una dintre imagini, în timp ce Gere este și tatăl unui băiat de 24 de ani, Homer James, din căsnica cu fosta lui soție Carey Lowell. De asemenea, este și tată vitreg pentru fiica acesteia, Hannah.


 

Pe Richard Gere îl puteți vedea în rolul veteranului polițist din filmul „Polițiști în Brooklyn“/„Brooklyn's Finest“ (2009), difuzat joi seară de la ora 22:15.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies