marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La cererea publicului, Clanul are parte de-un prequel. Tătuțu` va spune povestea de tinerețe a lui Bebe Măcelaru

Dacă te numeri printre fanii serialului „Clanul”, pregătește-te pentru o reîntâlnire cu personajele tale preferate, ceva mai tinere și aflate la început de drum, dar cu același umor negru și cu povești pe măsură.

La cererea publicului, Clanul are parte de-un prequel. Tătuțu` va spune povestea de tinerețe a lui Bebe Măcelaru
Timp de 2 ani, în cele patru sezoane, „Clanul” a creat un fenomen și a devenit cel mai bun serial de dramă din România. Scenariul, actorii, efectele speciale și felul în care a fost produs fiecare episod au dus povestea în casele a milioane de telespectatori care au ajuns să îndrăgească proiectul! Însă, cine știe, de fapt, cum a început totul...?! 
 
În urmă cu aproximativ 20 de ani, viața lui Bebe Udrea era printre mafioți. Cunoscut drept „Măcelaru”, Bebe a avut un scop clar: să ajungă în vârful propriului clan! Cum a construit totul, care este povestea din spatele unora dintre cele mai îndrăgite personaje și care a fost parcursul lor încă de la început, vom vedea, în curând, într-un nou serial: „Tătuțu`”.
 
„Clanul a fost una dintre cele mai bune producții de drama fiction din ultimii ani, din România, iar asta s-a dovedit nu doar prin audiențele pe care le-a făcut în fiecare sezon, ci și prin dorința celor de acasă de a urmări serialul, în avans, pe VOYO. Mulți oameni și-au făcut abonament doar ca să vadă Clanul, iar acest lucru ne-a determinat să continuăm. Astfel, le vom aduce fanilor, și nu numai, o nouă producție – TĂTUȚU` - care va avea în prim-plan unele dintre cele mai îndrăgite personaje din Clanul, dar și actori noi. Suntem convinși că este o veste pe care cei de acasă o așteptau și ne bucurăm că putem să creăm un nou fenomen”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

„Reacția telespectatorilor a fost pe măsura a ceea ce CLANUL a dorit să transmită, iar felul în care ei au devenit fani ai serialului și au îndrăgit personajele ne-a făcut să vrem să continuăm, dar nu oricum, ci cu începutul! Alături de Anghel, Lia și echipa din spate, care ne-a devenit familie, demarăm o nouă producție care implică foarte multe lucruri – imagine, look, locații, haine, recuzită – toate de acum 20 de ani, plus alte lucruri pe care le veți descoperi pe parcurs. Noi am dat astăzi primul rec și abia așteptăm să vedeți rezultatul”, a spus Delia Mihai, Head of Fiction Production PRO TV.


 

Cum a ajuns Costoiu să aibă brigada lui, cine l-a ajutat pe Bebe Măcelaru` să fie în fruntea Clanului, dar și cum a primit apelativul de TĂTUȚU` - vom afla cu toții din povestea care ne va duce în perioada anilor 2000 – acolo unde a început totul!

Actorul George Mihăiță a reușit să construiască un personaj care a impresionat o țară întreagă, iar acum va continua povestea cu... începutul: „Trăiești 2 ani într-un vis sublim... CLANUL... te trezești și te-așteaptă altul... TĂTUȚU`... Noul serial înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu o echipă fabuloasă... Mi-e dor de toți, mi-e dor de cei de acasă. Un scenariu peste măsură (Lia Bugnar, Anghel Damian). Venim în curând cu noul serial... TĂTUȚU”, a spus George Mihăiță.  

 
Filmările tocmai au început, iar prequelul se anunță a fi la fel de incitant precum „Clanul”, lui George Mihăiță alăturându-i-se Carmen Tănase, George Ivașcu, Șerban Pavlu și alții.

Nu ratați, în curând, povestea noului serial: „Tătuțu`”! 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies