marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Céline Dion, o nouă apariție și o mare promisiune pe covorul roșu, la premiera documentarului despre viața sa

Artista a participat împreună cu fiul său cel mare la lansarea „I Am: Céline Dion”.

Céline Dion, o nouă apariție și o mare promisiune pe covorul roșu, la premiera documentarului despre viața sa
Céline Dion intră și ea în rândul celebrităților a căror poveste de viață se spune într-un documentar dedicat, realizat pentru o platformă de streaming. Artista canadiană se destăinuie cu curaj despre recentele ei probleme de sănătate în emoționantul „I Am: Céline Dion“.
 
Câștigătoarea a cinci premii Grammy oferă telespectatorilor o privire intimă și, uneori, dureroasă asupra luptei sale continue cu sindromul persoanei rigide (SPS), o tulburare neurologică extrem de rară care provoacă spasme dureroase și rigiditate musculară. 
 
Dion, în vârstă de 56 de ani, a avut o apariție publică rară cu fiul său cel mare, René-Charles, la premiera filmului, la Alice Tully Hall din Lincoln Center, unde le-a mulțumit cu lacrimi în ochi fanilor pentru că au fost alături de ea după ce a fost nevoită să își anuleze rezidența din Las Vegas și turneul mondial.


 
„Aceasta este de departe cea mai mare mulțime pe care am avut-o în ultimii câțiva ani. Mi-a lipsit asta”, a spus Dion, care și-a anunțat diagnosticul în 2022, dar a cărei boală a debutat, de fapt, în urmă cu 17 ani, așa cum aflam recent. „Prezența voastră în călătoria mea a fost un dar peste măsură. Dragostea și sprijinul vostru nesfârșit în toți acești ani m-au adus în acest moment.“


 
Artista le-a mulțumit celor trei copii ai săi, René-Charles Angélil, de 23 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, de 13 ani - pentru „dragostea și sprijinul lor zilnic”. „Vă iubesc foarte mult!”.


 

„Vă mulțumesc tuturor, din adâncul inimii mele, pentru că ați făcut parte din călătoria mea. Acest film este scrisoarea mea de dragoste pentru fiecare dintre voi”

, a mai spus ea cu lacrimi în ochi și încheindu-și discursul cu o mare promisiune: „Sper să vă revăd pe toți foarte, foarte curând”.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies