marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum ne FURA Facebook viata! Warner Bros produce un nou HIT despre pericolele Facebook!

Facebook va ajunge din nou subiect de film. Daca premiatul la Oscar din acest an - The Social Network - a urmarit crearea retelei de socializare, acum se trece la un alt nivel - cum ne distruge acesta viata.

Cum ne FURA Facebook viata! Warner Bros produce un nou HIT despre pericolele Facebook!

E un subiect HOT sa vorbesti despre dependenta de Facebook care poate distruge viata reala a individului. Specialistii au atras atentia in ultimii ani ca reteaua de socializare Facebook a devenit o problema serioasa in momentul in care tot mai multi  tineri si-au mutat intreaga viata in mediul virtual.


Warner Bros. stie ca un film care sa hraneasca teoriile legate de conspiratiile mondiale din spatele Facebook-ului ca uneata de control a maselor va prinde si a cumparat recent drepturile pentru cartea "The Future of Us," un roman scris de Jay Asher si Carolyn Mackler.


Cartea nici macar nu a fost lansata ( ajunge in librarii la sfarstul anului) insa  buzz-ul creat in jurul ei o anunta drept un HIT. In 2012 va intra si filmul The Future of Us in productie anunta deadline.com.


Filmul va fi o calatorie dramatica in lumea digitala si va urmari povestea unei tinere care isi face cont pe Facebook si in 1996 si cu ajutorul unei aplicatii da peste pagina ei de peste 5 ani.  Problemele incep atunci cand fata incearca sa-si schimbe existenta pentru a-si transforma viata reala dupa modelul paginii ei de Facebook din viitor.
 

Filmul nu are inca un regizor, insa toata lumea crede ca achizitia drepturilor pentru el de catre cei de la Warner Bros este o lovitura.


Romanul de debut al lui Jay Asher, "13 Reasons Why" se afla deja in productie pentru un film care se va lansa in 2012 si in care rolul principal il are Selena Gomez.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies