marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

P) Cum să te îmbraci la premiera unui film 

Vei lua parte la premiera unui film? 
P) Cum să te îmbraci la premiera unui film
Ai nevoie de o ținută specială, adecvată contextului. Pentru a obține un outfit ideal pentru o astfel de ocazie ai nevoie de multă creativitate și de câteva mici trucuri de stil. Ține cont de faptul că la premiera unei pelicule cinematografice este foarte posibil să fie prezenți și jurnaliști dornici să capteze cadre inedite. Așadar, cu atât mai mult imaginea ta este importantă. În continuare poți descoperi sfaturi și idei despre cum să te îmbraci la premiera unui film.

Inspiră-te din tematica filmului 
 
Tematica filmului este o sursă bună de inspirație pentru ținuta ta. Dat fiindcă ești, probabil, o fashionistă desăvârșită, cu siguranță vei reuși să creezi un outfit de milioane având ca punct de plecare chiar tema peliculei. Așadar, ai putea opta pentru o jachetă de inspirație rock, în ton cu un make-up dramatic. Pe dedesubt alege o rochie vaporoasă iar în alegerea încălțămintei păstrează aceeași linie îndrăzneață ca și în realizarea machiajului și alege o pereche de bocanci. Accesorizează întrega ținută cu un colier statement. 
 
Dacă nu ești adepta stilului vestimentar hippie cu influențe glam rock, atunci apelează la o altă combinație de haine: poartă o pereche de pantaloni skinny alături de un top fabulos, eventual din mătase sau satin, stilizată într-o manieră cât se poate de extravagantă. De exemplu, un top cu o floare uriașă aplicată în zona uneia dintre bretele este o alegere cu care nu poți da greș. 
 
Pariul sigur: ținuta smart-casual 
 
Dacă nu te simți foarte inspirată în alegerea ținutei pentru premiera unui film, atunci ai opțiunea de a face pariul sigur! Adoptă o ținută smart-casual, suficient de decentă pentru a nu te pune în lumină într-un mod nefavorabil, dar destul de stylish încât să îți scoată în evidență apetența pentru bunul gust. 
 
Una dintre cele ma reușite combinații smart-casual potrivită ocaziei despre care vorbim este compusă dintr-un sacou și o pereche de pantaloni care pot fi jeanși sau pantaloni din alte materiale decât denimul, cu croi țigaretă. Tot pentru partea de sus vei mai avea nevoie de un top. Ideal este să asortezi piesele vestimentare casual cu accesorii ceva mai prețioase. De exemplu, la jeanși poți asorta o pereche de snakerși cu platformă, de culoare argintie. Totuși, dacă vizionarea filmului continuă cu o petrecere, ai grijă să îți pui încălțăminte cu toc. Ca în multe alte ocazii, pantofii stiletto sunt o alegere potrivită. Găsești foarte multe modele de pantofi de damă pe etpsport.ro. 
Accesorizează-ți ținuta cu bijuterii impresionante
 
În ceea ce privește accesorizarea outfitului ales, optează pentru bijuterii impresionante. Singura regulă este să acorzi atenție modului în care le combini. Păstrează o linie simplă, pentru a nu da greș și evită să porți cercei opulenți alături de un colier de dimensiuni mari. 
Cu alte cuvinte, evită să încarci inutil ținuta. 
 
Ținuta perfectă pentru premiera unui film poate fi inspirată din tematica pelicului. De asemenea, vei crea un outfit adecvat dacă folosești accesorii deosebite și vei avea o apariie impecabilă dacă optezi pentru o ținută smart-casual. 
 
 
 

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies