marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) 7 articole sportive pe care bărbații ar trebui să le aibă în garderobă

Dacă îți plac ținutele lejere, mai mult ca sigur te gândești să adaugi câteva articole sportive în garderobă.
(P) 7 articole sportive pe care bărbații ar trebui să le aibă în garderobă

Dar alegerea acestora este un proces dificil. Ca să nu dai greș, cel mai bine ar fi să optezi pentru piesele vestimentare clasice. Iată șapte dintre acestea!

1.Treningul

Un trening este ideal când mergi la sală sau te plimbi prin parc. Evita însă modelele cu dungi și cele cu logo-ul la vedere, deoarece nu denotă bun gust. În schimb, alege treninguri bărbătești de la Originals cu imprimeu uni, pe negru sau gri închis!
 
2.Adidașii de alergare

O pereche de pantofi sport o poți purta și în ținutele casual! Pentru a face asta, este însă important să folosești modelul potrivit.

Culorile precum roșu și albastru ies în evidență și nu te ajută să lași o impresie plăcută. Pe de altă parte, o pereche pe alb sau negru este exact ce ai nevoie.

Ca și material, aceștia ar trebui să fie din pânză sau din piele naturală, deoarece pielea întoarsă nu se poate purta în zilele ploioase. Dacă vrei să-i folosești la alergare, caută o pereche cu tehnologie de tip Cloud Foam, deoarece vor avea talpa confecționată dintr-un material ușor și îți vor permite să te miști lejer.
 

3.Tricoul alb

Multe persoane poartă tricouri sport cu imprimeu, dar cele simple conferă deseori mai multe beneficii. Iar motivul este faptul că sunt realizate din fibre tehnice, ce permit circulația aerului și uscarea rapidă.

Spre exemplu, Coolmax este un material hidrofob, ce se usucă mai repede decât bumbacul și nu reține mirosurile neplăcute sau murdăria. Iar materialele precum lycra pot să ofere elasticitate și să mărească gradul de confort.
 

4.Geaca impermeabilă

Această geacă este alcătuită dintr-un strat exterior impermeabil și asta face ca apa să se scurgă repede din ea. În plus, este ușoară ca greutate și poate fi accesorizată cu o glugă. Iar unele modele oferă și protecție contra vântului, cu ajutorul tehnologiilor precum windstopper.
 
5.Șosetele albe

În general, șosetele se asortează cu pantalonii! Dar când e vorba de încălțăminte albă, acestea trebuie să fie în aceeași culoare. Nuanțele închise precum negru sau bleumarin creează contrast și asta va face ținuta să arate neplăcut.

Dacă ești genul de persoană care merge mult pe jos, ia în calcul și șosetele cu amortizare suplimentară, deoarece acestea sunt construite ergonomic și au rolul de a păstra piciorul uscat și confortabil.
 

6.Ochelarii de soare

Pe lângă faptul că te pot ajuta să arăți mai bine, un model de calitate te protejează de razele ultraviolete și reduce riscurile oftalmologice ce pot fi cauzate de acestea.

În plus, ochelarii de soare sunt folositori și în timpul iernii, fiindcă împiedică aerul rece și zăpada să-ți între în ochi. Află forma feței tale și caută un model care să nu fie prea asemănător! De exemplu, dacă ai fața triunghiulară, poți folosi ochelari de soare cu rame pătrate.

Sau dacă ai fața rotundă, alege un model cu rame late. De asemenea, investește într-o pereche mai scumpă, pentru că ochelarii de firmă au lentilele rezistente la zgârieturi și șocuri.
 

7.Ceasul sport

Aceste ceasuri au de obicei cureaua de cauciuc sau din silicon și se potrivesc în ținutele casual. Există și modele digitale, ce vin cu GPS încorporat, se sincronizează cu telefonul mobil și-ți măsoară ritmul cardiac și numărul de pași. Opțional, poți alege și un ceas rezistent la apă.

Cum să porți articole sportive

Cel mai ușor mod este să le asortezi pe toate în aceeași ținută. Totuși, se pot purta și separat. Spre exemplu, combină adidașii de alergare cu pantaloni chino și un tricou polo. În felul acesta, stilul tău va rămâne casual și te vei putea bucura în același timp de mai multă lejeritate. 

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies