marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cuplu surpriză! Joshua Jackson i-a găsit o înlocuitoare soției, pe Lupita Nyong'o

Recent despărțit de soția sa, actorul a fost văzut în compania Lupitei, care îi seamănă mult lui Jodie Turner-Smith.

Cuplu surpriză! Joshua Jackson i-a găsit o înlocuitoare soției, pe Lupita Nyong o
Joshua Jackson și Lupita Nyong'o nu se mai feresc! În fotografiile obținute de site-ul de știri TMZ, starul din „Black Panther” și actorul din „Dawson's Creek” au fost văzuți făcând o plimbare în Joshua Tree, California.
Site-ul media a confirmat că cei doi s-au privit galeș în timp ce zâmbeau și se bucurau de o conversație plăcută în timpul zilei însorite.
 
Lupita Nyong'o, în vârstă de 40 de ani, a purtat un tricou alb cu mânecă lungă, pe care scria „It's OK to cry”, pe care l-a asortat cu pantaloni și cizme galbene. Iar Joshua Jackson, în vârstă de 45 de ani, a purtat un tricou alb cu mânecă lungă, pantaloni maro, pantofi sport albi și o șapcă albastră.
 
Ieșirea romantică vine la puțin peste o lună după ce cei doi au fost văzuți bucurându-se împreună de un concert, ambii fiind despărțiți de Jodie Turner-Smith și, respective, Selema Masekela.


 
Pe 18 octombrie, Joshua Jackson și Lupita Nyong'o au fost fotografiați stând unul lângă altul la un concert din cadrul turneului The Age of Pleasure al lui Janelle Monáe, la YouTube Theatre din Inglewood, California. Cu toate acestea, la momentul respectiv, surse apropiate cuplului au confirmat pentru TMZ că nu a existat nimic romantic între ei. A doua zi, Lupita Nyong'o a intrat pe contul ei de Instagram pentru a anunța că a pus capăt relației cu Selema Masekela, susținând că a existat o „trădare” în relația lor de 10 luni. „În acest moment, este necesar pentru mine să împărtășesc un adevăr personal și să mă disociez public de cineva în care nu mai pot avea încredere”, a scris atunci actrița pe Instagram. „Am intrat în acest sezon cu inima frântă din cauza unei iubiri stinse brusc de dezamăgire”, a adăugat ea.


 
Între timp, Joshua Jackson trecea printr-o despărțire de Jodie Turner-Smith, o splendidă diva de culoare, care a depus cererea de divorț după aproape patru ani de căsnicie.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies