marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 33 de ani de când a jucat rolul vieții sale, Macaulay Culkin a primit o stea pe Aleea Celebrităților

A fost nevoie de trei decenii pentru ca micul star „Kevin” din „Singur acasă” să fie recunoscut pentru contribuția sa în cinematografie.

La 33 de ani de când a jucat rolul vieții sale, Macaulay Culkin a primit o stea pe Aleea Celebrităților
Mult mai matur, dar și mult mai emoționat, Macaulay Culkin a pășit pe celebra Alee a Celebrităților din centrul orașului Los Angeles pentru a fi prezent la dezvelirea plachetei cu steaua sa.

Unul dintre cei mai cunoscuți copii actori de la Hollywood a fost astfel recompensat pentru a fi dat viață unui personaj unic, hilar și memorabil, Kevin din „Singur acasă”, unul dintre cele mai iubite filme de Sărbători și a cărui popularitate a dus la crearea unei serii întregi și a unei francize valoroase.


 
Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât Macaulay Culkin a întâlnit-o pe „mama” sa din film, actrița Catherine O’Hara, care a spus că „pe lângă scenario și talentul regizorului, felul în care a jucat Macauley a asigurat succesul filmului”, vorbind despre peliculele „Singur Acasă 1” și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”. La rândul său, Culkin i-a mărturisit actriței Catherine O'Hara că este „cea mai dragă ființă”, cuvinte care au emoționat-o vizibil.


 
Totodată, la inaugurarea mult râvnitei stele de pe Walk of Fame au fost prezenți și soția actorului, Brenda Song, și cei doi fii ai lor, Dakota, în vârstă de 2 ani, și Carson, în vârstă de 1 an, dar și şi fraţii săi, Rory Culkin şi Quinn Culkin, prietenii Paris Jackson şi Seth Green, dar și Natasha Lyonne, colega lui Culkin din „Party Monster”.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies