marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman avertizează asupra pericolelor serioase la care se expun copiii actori

Câștigătoarea premiului Oscar nu ar recomanda nimănui să fie copil actor, din cauza riscurilor pe care le implică începerea actoriei la o vârstă fragedă.

Natalie Portman avertizează asupra pericolelor serioase la care se expun copiii actori
Deși a început în industria cinematografică la vârsta de 12 ani, Natalie Portman spune că nu ar încuraja niciun tânăr să se apuce de actorie înainte de a atinge vârsta maturității.
 
Câștigătoarea premiului Oscar, starul din „Black Swan”, acum în vârstă de 42 de ani, a jucat în 1994 în filmul de acțiune „The Perfect Killer” când avea doar 12 ani și recunoaște că aceasta a fost „doar o întâmplare”, dar că, datorită faptului că părinții ei au fost „supraprotectori”, nu a fost afectată de toxicitatea acestui mediu.
 
„Nu i-aș încuraja pe tineri să se implice în asta. Nu spun să n-o facă niciodată, ci mă refer la atunci când sunt copii”, a declarat actrița într-un interviu pentru „Variety”. „Simt că a fost aproape un noroc accidental faptul că nu am fost rănită, precum și faptul că am avut părinți minunați și supraprotectori”, a precizat ea.


 
Natalie Portman, care în cariera sa a jucat atât în saga „Star Wars”, cât și în drama clasică „Closer”, iar recent a jucat în „Thor: Love and Thunder,” a declarat că speră că industria are mai multă grijă de tinerii artiști în zilele noastre. „Am auzit prea multe povești proaste ca să mă gândesc că și copiii ar trebui să facă parte din ele. Nu cred că copiii ar trebui să lucreze. Cred că copiii ar trebui să se joace și să meargă la școală.”



 
Natalie, care are un fiu, Aleph, în vârstă de 12 ani, și o fiică, Amalia, în vârstă de șase ani, cu (încă) soțul ei, Benjamin Millepied (vă amintiți că acesta ar fi înșelat-o în urmă cu câteva luni), nu a ieșit complet nevătămată din postura de copil actriță. Și asta pentru că a fost agresată la școală, colegii ei obișnuind să o tachineze în legătură cu cariera ei, deoarece credeau că ea se crede specială.
 
Natalie Portman a abordat episoadele de bullying pe care le-a suferit la școală în cadrul talk-show-ului lui Drew Barrymore, care a fost și ea copil actriță și alături de care a jucat în filmul din 1996, „Everybody Says I Love You”. 
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies