marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dana Rogoz a ajuns și anul acesta la TIFF

Actrița a fost invitată să vorbească la la întâlnirile InspiraTIFF.

Dana Rogoz a ajuns și anul acesta la TIFF
Anul acesta, tânăra actriță nu a mai avut emoțiile celei care aștepta cu înfrigurare reacțiile publicului la unul dintre filmele sale. Însă a avut parte de altfel de emoții, cele ale vedetei invitate să-și împărtășească experiențele la întâlnirile InspiraTIFF, într-un dialog moderat de jurnalista Cristina Stănciulescu.
 
„Ieri am avut o zi minunată la TIFF. Festivalul acesta are o energie unică!”, a scris Dana Rogoz într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.


 

„Am aterizat pe la prânz și am fugit înspre Piața Unirii, unde am stat la povești cu Cristina Stănciulescu în cadrul InspiraTIFF. Mulțumesc încă o dată publicului care a venit să ne asculte în Lounge TIFF. Apoi m-am reîntâlnit la Casa TIFF cu o mulțime de oameni dragi, cu care am stat până pe la 2 noaptea. Am dansat, am râs, am vorbit despre filmele din competiție pe care urmează să le vedem, despre proiecte în dezvoltare, despre cât de frumos e Clujul și cât de bine ne este împreună, aici”
, a mai scris Dana Rogoz, mulțumind organizatorilor TIFF pentru invitația lansată.


 
„Adevărul e că Transylvania International Film Festival (TIFF) va ocupa pentru totdeauna un loc special în inima mea. Păi doar aici am simțit Radu și cu mine că suntem foarte aproape de a leșina de la atâtea emoții, în scaunele din Casa de Cultură a Studenților, unde se vedea în premieră mondială filmul «MO». Așadar, din toată inima vă invit să susțineți acest festival ajuns la a 23-a ediție și să vă alegeți filmul favorit!”, a mai transmis Dana Rogoz.



 

 
FOTO: Facebook

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies