marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig, Bill Murray si Jean Dujardin, barbatii monumentali din filmul lui George Clooney: starul va regiza The Monuments Men, o drama despre Al Doilea Razboi Mondial

George Clooney vrea sa alcatuiasca o distributie de vis pentru noua sa drama, The Monuments Men, pe care o va regiza.

Daniel Craig, Bill Murray si Jean Dujardin, barbatii monumentali din filmul lui George Clooney: starul va regiza The Monuments Men, o drama despre Al Doilea Razboi Mondial

Jean Dujardin (The Artist), Daniel Craig (Skyfall), Cate Blanchett (The Aviator), Bill Murray ( Hyde Park on Hudson) sau John Goodman (Argo) sunt doar cateva dintre numele mari  care vor juca in The Monuments Man, noul proiect al lui George Clooney.

The Monuments Man este o drama cu actiune plasata in timpul Celui De-Al Doilea Razboi Mondial. Scenariul este scris de  Grant Heslov si George Clooney, acesta din urma ocupandu-se si de regie.


Bazat pe romanul The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History, scris de Robert M. Edsel, filmul urmareste povestea unei  echipe de istorici si curatori de la muzee, care isi unesc fortele pentru a redobandi piese europene de arta furate de nazisti. Acestia trec in spatele liniilor inamice si incearca sa le recupereze inainte ca Hitler sa le distruga.

 

Productia filmului va incepe pe 1 martie, in Europa si va fi realizat de marile studiouri Sony Pictures si 20th Century Fox. Coloana sonora va fi semnata de Alexander Desplat, iar echipa din spate va fi aceeasi ca la Argo, pe care George Clooney l-a produs in acest an si care a cucerit box-office-ul american cu povestea sa impresionanta.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies