marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Affleck: Argo este cel mai bun film din cariera mea. Actorul s-a sarutat cu Jennifer Garner pe covorul rosu, la premiera

Jennifer Garner a reusit sa fure toata atentia la premiera filmului Argo. Desi nu joaca in el, ci doar a venit sa il sustina pe sotul ei Ben Affleck, regizorul si protagonistul filmului, Jennifer a stralucit intr-o rochie rosie si a atras toate privirile. 
 

Ben Affleck: Argo este cel mai bun film din cariera mea. Actorul s-a sarutat cu Jennifer Garner pe covorul rosu, la premiera

Ben Affleck a avut o seara extraordinara la premiera filmului Argo, unde a venit insotit de Jennifer Garner, sotia sa. Cei doi au oferit un moment tandru in fata tuturor si s-au sarutat pe covorul rosu.


Affleck a reusit sa faca valuri in acest an la toate festivalurile de film importante cu noua sa pelicula, Argo, regizata de el si in care este eroul principal. Criticii de peste Ocean sustin chiar ca Argo este printre favoritii la Oscar in 2013 pentru cel mai bun film.


Pe covorul rosu au mai fost prezenti si George Clooney, alaturi de iubita sa Stacey Kiebler. Clooney este implicat in proiect ca producator.


Affleck a spus intr-un inteviu pentru revista Details care au fost provocarile acestui film si ale jonglarii intre cariera de actor si cea de regizor: "Mi-a placut ideea de fi si in film, pe langa regie, ca sa imping lucrurile la maxim. Ca actor poti sa duci o scena intr-o alta directie jucand-o total diferit fata de indicatiile primite. Imi place sa joc si vreau sa imi continui cariera in actorie. Mi-ar fi usor sa ma concentrez cativa ani pe regie, dar nu vreau sa pierd sansa de juca" a spus actorul de 40 de ani.
 

Starul a spus amuzat ca cel mai greu lucru a fost sa aleaga coafura, astfel incat sa fie credibil in rolul unui agent CIA din perioada anilor '70. "Am vrut sa fiu cat se poate de credibil, desi mi se parea ca arat ciudat.  Erau momente cand ma panicasem, ma gandeam ca o sa arat ca unul din membrii Bee Gees, inflitrat in CIA. Dar dupa ce am vazut filme mai vechi, mi-am dat seama ca asta era moda. "

 

 

 

Acesta considera ca Argo este cel mai bun film al carierei sale de pana acum. "Argo este cel mai bun film din cariera mea de pana acum si nu am mai simtit asta la nici un alt film din cariera mea. Sunt foarte mandru de implicarea mea in el".


In acelasi interviu, Affleck a laudat-o pe sotia sa, Jennifer Garner, pentru grija pe care o acorda familiei: "Imi ador sotia, este foarte rabdatoare.Isi gaseste timp pentru toti. Munca este foarte importanta pentru mine si incerc sa fac ceva cu care sa ma mandresc cand ajung acasa".

Argo se bazeaza pe criza ostaticilor americani din Iran din 1979-1980. Povestea din spatele filmului, care si-a lansat imagini noi in aceaste zile, este mai mult decat interesanta.  Distributia este formata din Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman si Kyle Chandler, iar filmul prezinta povestea unui specialist CIA trimis sa elibereze sase americani care au gasit adapost in casa ambasadorului canadian din Teheran.

 

 


In 1979, in timpul crizei ostaticilor din Iran, guvernul Statelor Unite a colaborat cu autoritatile canadiene pentru a salva sase diplomati americani care au evadat dupa ce Ambasada Americana din Iran a fost asediata. Cei de la CIA au apelat la Tony Mendez (Ben Aflleck) un expert in deghizari care alaturi de un make up artist de la Hollywood, John Chambers (John Goodman) a pus la cale o diversiune: cei sase erau membri ai unei echipe de la Hollywood ce facea un film numit “Argo”. Deghizati in actori si producatori, diplomatii au reusit sa plece din Iran.  Bryan Cranston il va interpreta pe Jack O'Donnell, un agent CIA, seful lui Tony Mendez (Ben Affleck), in timp ce Alan Arkin va intruchipa un producator de la Hollywood  - Lester Siegel.

Filmul e produs de Warner Bros. si de Smokehouse, in spatele companiei aflandu-se George Clooney si Grant Heslov. Scenariul a fost scris de Chris Terrio si se bazeaza pe un material jurnalistic publicat de revista Wired si intitulat “Cum a folosit CIA un film SF fals pentru a salva americanii din Teheran”. Producatorii George Clooney, Grant Heslov si David Klawans au inceput sa colaboreze pentru acest film din 2007, iar in 2011 Ben Affleck a fost numit regizor al filmului. Argo s-a turnat in Los Angeles, Istanbul si Washington, la sediul CIA.

 

Argo va putea fi vazut in cinematografele din Romania incepand cu 9 noiembrie 2012.

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies