marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig este un dealer Prins la înghesuială

Un traficant de succes de cocaină primește două misiuni dificile de la șeful său, chiar în ajunul pensionării sale anticipate.

Daniel Craig este un dealer Prins la înghesuială
Elegant, bine îmbrăcat și politicos, eroul nostru (Daniel Craig) arată ca un om de afaceri obișnuit. S-a îmbogățit din comerțul cu cocaină și ecstasy, tratându-le ca pe o marfă oarecare, fără să pună mâna pe ele sau să-și dea în vileag identitatea. 

Numai că nu-și mai dorește să aibă această îndeletnicire și crede că a venit momentul să se retragă din afaceri și să se bucure cum se cuvinte de roadele muncii sale. Și, pentru că nu și-a dat numele și nici nu se simte dator nimănui, crede că poate ieși lejer din această industrie subterană.
 
Dar ce să vezi? Șeful bandei, Jimmy Price (Kenneth Cranham), îi cere două ultime favoruri. Fiica șefului suprem Eddie Temple (Michael Gambon), dependentă de droguri, a dispărut fără urmă și Price vrea că el să o găsească. Iar cea de-a doua problem este legată deun alt traficant greu, pe nume The Duke (Jamie Foreman), care a pus mâna pe un transport serios de ecstasy pe care Price și-l dorește în curtea sa.


 

Cu un fost șef militar sârb aruncat în combinație și o gloată de bandiți periculoși puși fie să-l ajute sau să-i pună piedici, el își dă seama curând că încercarea de a ieși din afacerile cu droguri îl poate costa totul, inclusiv viața.


 

Filmul „Prins la înghesuială”/„Layer Cake” (2004) este difuzat la Pro Cinema joi seară de la ora 22:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies