marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christina Applegate trece printr-un adevărat calvar din cauza sclerozei multiple

Actrița spune că nu se „bucură să trăiască” din cauza bolii crunte care o macină total.

Christina Applegate trece printr-un adevărat calvar din cauza sclerozei multiple
Christina Applegate e victima uneia dintre cele mai nemiloase maladii: scleroza multiplă. Și, pe măsură ce boala avansează, actrița e tot mai secătuită de puteri.
 
„Sunt într-o depresie în acest moment, ceea ce nu cred că am mai simțit de ani de zile”, a declarat vedeta din „Dead to Me”, în vârstă de 52 de ani, în episodul de marți al podcastului „MeSsy” al ei și al lui Jamie-Lynn Sigler.
 
„Ca o depresie reală, de genul «f-k-it-all», în care mă cam sperie și pe mine, un pic, pentru că mă simt cu adevărat fatalistă. Sunt prinsă în acest întuneric acum, pe care nu l-am mai simțit de nici nu știu cât timp, probabil de 20 și ceva de ani“, a mai povestit actrița, lăsându-ne fără grai.
 
Deși interviul tocmai a fost lansat, el a fost înregistrat de fapt după ce Christina Applegate a avut o apariție surpriză la Premiile Emmy 2024, unde a fost ovaționată în picioare în ianuarie. În ciuda aclamațiilor, ea a descris evenimentul ca fiind „cea mai grea zi” din viața ei și și-a petrecut următoarele două zile dormind.
 
„Asta înseamnă să fiu cu adevărat sinceră... Nu-mi mai place să trăiesc”, a împărtășit ea cu sinceritate. „Nu mă mai bucur de ea. Nu mă mai bucur de lucruri, în general“.


 
Jamie-Lynn Sigler, care se luptă cu scleroza multiplă de mai bine de 20 de ani, a recunoscut dificultățile de a trăi într-un „corp cu handicap”, dar a refuzat să renunțe la lupta ei. „Odată ce te ducem în acest loc în care acceptăm că așa va fi, poate pentru totdeauna... [a face față sclerozei multiple] nu este un motiv suficient pentru a înceta să mai trăiești, pentru că stau aici, în fața ta, și încă mă faci să râd așa cum nimeni altcineva nu o poate face”, a spus starul din „Sopranos”, în vârstă de 43 de ani. „Încă mă faci să zâmbesc. Mă faci să mă simt iubit. Nu te pot lăsa să renunți.Nu pot. Vreau să o faci pentru mine.”



 
Applegate a recunoscut că i-a fost teamă să se întoarcă la terapie pentru a face față depresiei sale, deoarece nu voia să-și lase emoțiile să iasă la iveală. „Mi-e atât de teamă ca acele porți să se deschidă și să nu mă pot opri”, a spus ea înainte de a încheia episodul, cu promisiunea că va lua din nou legătura cu terapeutul ei.
 
Starul din serialul „Familia Bundy” a fost diagnosticată cu scleroză multiplă la începutul lui 2021.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies