marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Radcliffe: actorul din Harry Potter ar vrea sa fie erou negativ in franciza James Bond

Actorul Daniel Radcliffe, interpretul lui Harry Potter din franciza omonima, a afirmat recent ca si-ar dori sa joace intr-un film din seria "James Bond", insa prefera rolul personajului negativ, deoarece crede ca nu are calitatile fizice pentru a-l interpreta pe agentul 007.

Daniel Radcliffe: actorul din Harry Potter ar vrea sa fie erou negativ in franciza James Bond

"Daniel crede ca ar fi un personaj negativ excelent in filmele cu James Bond. Este un mare iubitor al francizei, dar admira personajele negative la fel de mult ca pe Bond. Simte ca ar putea intruchipa un ticalos al vremurilor moderne, un geniu al raului care vrea sa distruga MI5. Poate ca nu are fizicul lui Daniel Craig, dar tehnica sa actoriceasca l-ar putea transforma intr-o amenintare. Si, ca orice film cu Bond de pe vremuri, spera ca personajul sau sa apara in mai multe filme", a declarat o sursa pentru ziarul The Sun, conformcontactmusic.com.


Personajele negative din filmele cu James Bond au aparut in mai multe pelicule din serie in anii '60 si '70 - odata cu Blofeld (interpretat de Donald Pleasance) si Jaws (jucat de Richard Kiel).


Starul britanic, in varsta de 24 de ani, a mai jucat in lungmetrajul "Femeia in negru/ The Woman in Black", dar si pe Broadway, in muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying". Actorul este distribuit, de asemenea, in filmul de fictiune "Horns", regizat de Alexandre Aja, care urmeaza sa fie lansat la finalul acestui an. Actorul britanic a facut senzatie, in urma cu cativa ani, cand a aparut nud, in rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusa in scena pe West End (Londra) si pe Broadway (New York). In 2007, a jucat in lungmetrajul TV "My Boy Jack", in care a interpretat rolul tragic al fiului in varsta de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front in timpul Primului Razboi Mondial.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies