marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

David Hasselhoff a împlinit 70 de ani și a parte de o petrecere epică

Starul din „Knight Rider“ și „Baywatch“ refuză să se conformeze vârstei și petrece ca în tinerețe.

David Hasselhoff a împlinit 70 de ani și a parte de o petrecere epică
Cu siguranță, vă mai amintiți de KIT, mașina inteligentă care era condusă de „Knight Rider“ (1982–1986) alias David Hasselhoff în persoană. La fel, de echipa sexy, amuzantă, dar și foarte alertă a salvamarilor din „Baywatch“ (1989–2001), serialul care a fascinat o întreagă generație și care a lansat mai multe fete frumoase în showbiz-ul hollywoodian: Pamela Anderson, Carmen Electra, Nicole Eggert, Erika Eleniak, Kelly Packard.
 
David Hasselfhoff și-a sărbătorit cea de-a 70-a aniversare la Pedalers Fork din Calabasas, California, alături de familie, prieteni și foști colegi de platou. 
 
Cadoul primit de la soția sa, Hayley Roberts Hasselhoff, este pe măsura pasiunii lui pentru mașini și a poftei lui de adrenalină: un Audi R8! Și țineți cont de faptul că mașinile europene sunt mult mai scumpe și de greu de adus în Statele Unite!

 
De la petrecerea sa „epică!“, care a fost ca o rememorare a deceniilor petrecute în lumina reflectoarelor, n-avea cum să lipsească Rebecca Holden, fosta lui parteneră din „Knight Rider“, alături de o replica a celebrei și impresionantei mașini KITT.
 
Alături i-au fost și foștii colegi din „Baywatch“, Jeremy Jackson, Parker Stevenson și David Chokachi.

 
Petrecerea a fost încununată cu un tort supraetajat, cu frișcă și căpșuni

FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies