marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De ziua lui Bruce Willis, Demi Moore a publicat o fotografie actuală și emoționantă cu el

Actorul a împlinit 69 de ani înconjurat de familie.

De ziua lui Bruce Willis, Demi Moore a publicat o fotografie actuală și emoționantă cu el
Bruce Willis și-a sărbătorit marți cea de-a 69-a aniversare, înconjurat de familie, lucru foarte ușor de înțeles datorită luptei de doi ani a artistului cu demența frontotemporală și afazia, rezultatul deteriorării sale cognitive progresive.
 
Cu toate acestea, celebra sa fostă soție, colega sa actriță, Demi Moore, a împărtășit cu urmăritorii săi noi imagini cu actorul în cel mai intim mediu al său. Una dintre fotografii lasă să se înțeleagă clar relația bună dintre fosta soție și fosta soție. Amândoi vorbesc, ea stând pe brațul fotoliului în care se odihnește el: Bruce ia cu afecțiune brațul fostei sale soții, în timp ce actrița își sprijină mâna pe a lui.


 
Într-o altă fotografie, actorul se uită zâmbind la prima sa nepoată, Louetta, rodul relației dintre Rumer Willis, una dintre cele trei fiice ale fostului cuplu, și logodnicul ei, muzicianul Derek Richard Thomas.


 
„La mulți ani, BW! Te iubim și îți suntem atât de recunoscători”, a scris actrița în postarea sa, care include și un vechi portret de familie în care cei doi pozează alături de Rumer și surorile sale Scout și Tallulah.
 
Actuala soție a lui Bruce Willis, modelul și actrița Emma Heming, a profitat și ea de ocazie pentru a-i aduce un omagiu actorului, alături de care le are pe rețelele de socializare pe Mabel și Evelyn, în vârstă de 11 și nouă ani.
 
„Pur și simplu, te adorăm. Poate că nu știți, dar vă puteți imagina. Să fiu în brațele tale este cel mai sigur loc din întreaga lume”, a scris Heming alături de o fotografie inedită cu interpretul ținând-o în brațe pe Mabel când era bebeluș. „Este un adevărat gentleman, cu atât de multă dragoste de dăruit și împărtășit. Asta este ceea ce văd în el, adevărata lui esență. Pot să vă spun că este atât de pur și atât de bun. La mulți ani, dragostea mea, ești un dar care nu încetează să dăruiască!”, a scris ea în mesajul său.


 
Și a doua zi a fost sărbătoare în casa lor, pentru că Emma Heming și Bruce Willis au sărbătorit 15 ani de căsnicie. „Astăzi, pot alege. Să mă complac în tristețe sau să sărbătoresc. Eu numesc acest lucru "reformularea remarcabilă". Ceea ce știu este că sunt atât de multe de sărbătorit. Unirea și conexiunea noastră sunt probabil mai puternice ca niciodată. Avem două fiice luminoase, amuzante și sănătoase. Avem o unitate familială care este construită pe respect și admirație reciprocă. Și, pur și simplu, îl iubesc și îl ador pe bărbatul cu care m-am căsătorit. Sunt atât de mândră de ceea ce avem și continuăm să creăm. Așadar, la mulți ani de cristal pentru noi!”, a postat Emma Heming un al doilea mesaj public.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies