marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Denzel Washington a refuzat un rol in Fast and Furious 7. Cine sunt actorii care s-ar putea alatura lui Vin Diesel si Dwayne Johnson

Fast and Furious 6 s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes filme din acest an, iar producatorii francizei se pregatesc deja pentru lansarea celei de-a saptea parti.

Denzel Washington a refuzat un rol in Fast and Furious 7. Cine sunt actorii care s-ar putea alatura lui Vin Diesel si Dwayne Johnson

 

Dwayne Johnson, Vin Diesel, dar si Jason Statham au fost confirmati deja in distributia pentru Fast and Furious 7, distributie din care ar fi putut face parte si celebrul actor Denzel Washington.

 

 

Insa, potrivit presei din Statele Unite, acesta a refuzat propunerea de a juca in Fast Seven. Actorul ar fi urmat sa aiba un rol secundar in film, pregatindu-se astfel pentru continuarea povestii din Fast Eight unde ar fi trebuit sa aiba rol principal.

 

 

In aceste conditii, cei de la Universal sunt in cautarea unui alt nume important pentru a se alatura distributiei de exceptie, printre numele speculate aflandu-se Liam Neeson si Ryan Gosling.

 

 

Fast Seven va fi creat sub comanda lui James Wan, cunoscut pentru seria Saw. Intr-un interviu acordat pentru Entertainment Weekley, acesta a oferit cateva idei despre ce se va intampla in Fast and Furious 7 ale carui filmari vor incepe la sfarsitul acestui an.

 

 

"In acest moment, sunt in proces de realizare a secventelor de actiune, lucrez la idei si concretizez lucrurile pe care vreau sa le creez cu personajele. Este foarte distractiv", a declarat Lin.

 

 

La inceputul lui iunie, Universal Pictures a anuntat ca Fast and Furious 6 a devenit filmul din istoria studioului care a urcat cel mai rapid spre pragul de 500 de milioane de dolari. Pana  pe 6 iunie, filmul a cumulat 180,3 milioane de dolari in America de Nord si 342,2 milioane de dolari pe plan international. Incasarile din 6 iunie au dus filmul peste pragul de 500 de milioane de dolari.

 

 

Fast and Furious 7 ar urma sa fie lansat pe 11 iulie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies