marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Wan a dezvaluit planurile pe care le are pentru Fast and Furious 7. Ce isi doreste regizorul sa aduca in plus in viitorul film al francizei

Chiar daca Fast and Furious 6 a fost lansat doar de cateva saptamani, fanii se pot bucura deja de informatii noi despre cea de-a saptea parte a francizei.

James Wan a dezvaluit planurile pe care le are pentru Fast and Furious 7. Ce isi doreste regizorul sa aduca in plus in viitorul film al francizei

Dupa succesul remarcabil pe care l-au realizat in box-office-uri la nivel mondial cu Fast and Furious 6, marea majoritate a actorilor din film, dar si alte nume noi se pregtesc pentru realizarea celei de-a saptea parti.

 

Daca Fast Five si Fast Six au fost regizate de Justin Lin, Fast Sept va fi creat sub comanda lui James Wan, cunoscut pentru seria Saw. Intr-un interviu acordat pentru Entertainment Weekley, acesta a oferit cateva idei despre ce se va intampla in Fast and Furious 7 ale carui filmari vor incepe la sfarsitul acestui an.

 

"In acest moment, sunt in proces de realizare a secventelor de actiune, lucrez la idei si concretizez lucrurile pe care vreau sa le creez cu personajele. Este foarte distractiv", a declarat Lin.

 

 

Intrebat daca va mai exista o pista de 27 de mile, regizorul a marturisit: "O sa am una mai mare, de top! O sa o fac de 37 de mile. Va fi pista care nu se termina niciodata!"

 

Regizorul a vorbit si despre sentimentele pe care le-a trait alaturi de noua sa echipe, intrebat fiind daca se simte precum noul copil ajuns in aceasta franciza: "Ma simt ca si cum as veni sa ma joc cu jocul salvat al altei persoane. Stiu personajele, stiu povestile, dar acum totul depinde de mine sa le preiau de unde au fost lasate si sa le duc intr-o alta directie, una care a fost intr-un fel prevazuta, daca asta are sens".

 

 

Wan a glumit si pe seama discutiilor pe care ar putea sa le aiba cu Vin Diesel atunci cand ii va sugera vreo idee despre film, iar actorul ii va raspunde: "Nu facem asta aici!": "Sunt sigur ca vor fi diverse controverse, dar cine stie?".

 

La inceputul lunii mai, Jason Statham a fost confirmat ca star al celei de-a 7-a parti din franciza. Vestea a fost data la premiera lui Fast and Furious 6 chiar de Michelle Rodriguez.

 

 

Fast and Furious 6 regizat de taiwanezul Justin Lin si  aduce in distributie pe Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster si Dwayne Johnson, dar si nume noi ca Luke Evans si Gina Carano.

 

De la jaful din Rio unde au lovit serios imperiul unui rege al drogurilor si au adus 100 de milioane de dolari echipajului, Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker), s-au despartit si au colindat lumea. Faptul ca nu se pot reintoarce acasa si ca traiesc mereu fugind de bratul legii a facut ca vietile lor sa fie incomplete. Intre timp, Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizatii de mercenari extrem de duri si de bine pregatiti a carei retea se intinde pe teritoriul a 12 tari si a carui lider (Luke Evans) are ca mana dreapta o pe persoana pe care Dom o iubea, dar pe care o credea moarta: Letty (Michelle Rodriguez).

 

 

La inceputul lui iunie, Universal Pictures a anuntat ca Fast and Furious 6 a devenit filmul din istoria studioului care a urcat cel mai rapid spre pragul de 500 de milioane de dolari. Pana  pe 6 iunie, filmul a cumulat 180,3 milioane de dolari in America de Nord si 342, 2 milioane de dolari pe plan international. Incasarile din 6 iunie au dus filmul peste pragul de 500 de milioane de dolari.


Fast and Furious 7 ar urma sa fie lansat pe 11 iulie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies