marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Detalii controversate dezvaluite in noul trailer pentru The Girl With The Dragon Tattoo

David Fincher vrea sa uimeasca pe toata lumea cu remake-ul celebrului film suedez The Girl With The Dragon Tattoo, inspirat din romanul cu acelasi titlu. Povestea controversata are de astazi un nou trailer.

Detalii controversate dezvaluite in noul trailer pentru The Girl With The Dragon Tattoo

Columbia Pictures a oferit presei un nou trailer extins al filmului din care fanii pot intelege mai multe despre intriga filmului. In noile imagini apare pentru prima data iubita lui Lisbeth Salander (Rooney Mara) - Miriam Wu (Elodie Yung)


Filmul spune povestea lui Mikael Blomkvist (Daniel Craig), un jurnalist de investigatii cazut in dizgratie, care este contactat de un batran nobil din clanul Vanger - Henrik (Christopher Plummer) pentru a face lumina intr-un caz. Mikael trebuie sa descopere ce s-a intamplat cu nepoata acestuia, Harieta Vanger care a disparut acum 40 de ani.


In ajutorul acestuia vine Lisbeth Salander (Rooney Mara) , o tanara hackerita, noncomformista si plina de tatuaje. Impreuna descopera ca disparitia Harietei este legata de o serie de crime oribile petrecute cu 40 de ani in urma. De aici incep aventurile lor.
 

 

Iata versiunea extinsa a trailerului:

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies