marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul saptamanii. Transformare impresionanta pentru John Cusack in rolul excentricului inventator al povestilor politiste, Edgar Allan Poe

A aparut online primul trailer oficial pentru unul dintre cele mai asteptate roluri ale lui John Cusack- cel al excentricului poet si prozator Edgar Allan Poe.

Trailerul saptamanii. Transformare impresionanta pentru John Cusack in rolul excentricului inventator al povestilor politiste, Edgar Allan Poe

Thrillerul The Raven/Corbul semnat de regizorul care a facut si Ninja Assassin - James McTeigue - aduce o combinatie de Saw si Sherlock Holmes intr-o noua poveste a taticului romanelor moderne cu crime misterioase si al povestirilor horror.

John Cusack, Alice Eve si Luke Evan vin cu o interpretare ale ultimelor zile ale lui Edgar Allan Poe, in care poetul urmareste un criminal in serie ale carui crime le imita pe cele din cartile scriitorului. Filmata in Budapesta si Belgrad pelicula va fi lansata pe marile ecrane pe 9 martie 2012.. Ewan McGregor si-a dorit  rolul poetului, dar l-a pierdut in fata lui Cusack.

Arunci cand o mama si fiica ei sunt gasite  ucise cu brutalitate in Baltimore, in secolul al XIX-lea, detectivul Emmett Fields (Luke Evans) face o constatare uluitoare: crima se aseamana cu una fictionala descrisa in cele mai inspaimantatoare detalii in ziarul local, ca parte a unei colectii de povestiri semnate de catre scriitorul aspirant Edgar Allan Poe, un paria din punct de vedere social.

In momentul in care insusi Poe este interogat de politisti, are loc e o alta crima groaznica, inspirata de asemenea dintr-o populara nuvela a sa. Prin urmare Fields apeleaza la ajutorul scriitorului pentru a stopa atacurile. Insa cand o persoana apropiata lui Poe ar putea deveni urmatoarea victima a asasinului, miza devine si mai mare, iar inventatorul povestilor politiste recurge la puterea lui de deductie pentru a rezolva cazul.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies