marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noomi Rapace, actrita care a trecut printr-o transformare incredibila. Cum arata astazi cea care a dat nastere unuia dintre cele mai controversate roluri feminine

Noomi Rapace este un nume aflat pe buzele tuturor zilele acestea la Hollywood. Actrita devenita cunoscuta dupa ce a jucat in varianta originala a filmului The Girl With the Dragon Tattoo, a reusit sa isi cladeasca o reputatie serioasa si sa cucereasca Hollywood-ul.


 

Noomi Rapace, actrita care a trecut printr-o transformare incredibila. Cum arata astazi cea care a dat nastere unuia dintre cele mai controversate roluri feminine

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOOMI RAPACE

Actrita de origine suedeza a ajuns in 2011 sa joace in doua dintre cele mai asteptate blockbustere: Sherlock Holmes: A Game of Shadows si Prometheus.


Noomi Rapace atragea atentia tuturor criticilor cu interpretarea ei uluitoare din The Girl With The Dragon Tatoo, versiunea suedeza din 2009. Dar Rapace n-a ramas bantuita de acel rol si a continuat drumul catre succesul international.

“Am simtit ca traiesc in ea. Lisbeth era parte din mine. Pentru un an si jumatate i-am oferit viata mea in intregime, dar la final am fost total epuizata.” a spus actrita de 31 de ani despre rolul care i-a marcat inceputul carierei. Ea a mai povestit ca a fost atat de marcata de acest rol incat la final, cand toti sarbatoareau incheierea filmarilor, ea s-a dus in baie si a vomitat. “Asa am scapat definitiv de ea”, a mai spus actrita suedeza.

In 2 ani, frumoasa suedeza a trecut printr-o transformare uluitoare: de la fata vopsita brunet si cu aspect androgin, a ajuns una dintre cele mai elegante aparitii si a ajuns sa joaca alaturi de actori ca Robert Downey Jr, Jude Law sau Michael Fassbender si sa lucreze cu Ridley Scott si David Fincher.


Recent, Noomi Rapace a pozat extreme de sexy si eleganta intr-un pictorial incendiar pentru revista BlackBook, pentru care a povestit mai multe despre filmele pe care le-a facut in ultimii 2 ani.


Ea a lasat complet in urma rolul care a consacrat-o, iar peste 3 saptamani o vom putea vedea si pe marile ecrane din Romania rezolvand mistere cot la cot cu sarmantul Robert Downey Jr in Sherlock Holmes: A Game of Shadows, regizat de Guy Ritchie, primul ei rol in limba engleza. Ea joaca rolul unei tiganci in film si a spus ca a fost foarte bine primita de colegii ei celebri, Downey Jr si Jude Law.


“M-am simtit ca la scoala, cand esti noua venita intr-o clasa. Simteam ca toata echipa este unita si ca au ceva special, plus ca au reusit sa faca un film senzational, un proiect de vis.  A fost o experienta fascinanta acest film pentru mine” a mai adaugat actrita.


Saptamana trecuta, la premiera din Londra a filmului Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Noomi Rapace a facut senzatie cu aparitia ei eleganta, lasand in urma total imaginea ei de fata rea, cu pierceinguri si par brunet tuns scurt. La 31 de ani, Rapace este o femeie eleganta, care fara sa se incadreze in tiparele frumusetii de la Hollywood reuseste sa atraga toate privirile.

 

Noomi Rapace in 2011                                       Noomi Rapace in 2009

 

Pe 30 decembrie va fi lansat in The Girl with The Dragon Tattoo, versiunea americana, regizata de David Fincher, cu Daniel Craig si Rooney Mara in roluri principale. La fe de laudata in rolul lui Lisbeth a fost si Rooney Mara care a trecut prin aceeasi schimbare fizica radicala si care a fost la fel de chinuita de rol ca si Noomi Rapace. Pelicula are sanse sa intre in cursa pentru Oscarurile din 2012.

Versiunea lui David Fincher va putea fi vazuta si in cinematografele din Romania, incepand cu 30 decembrie 2011.

Pe Noomi Rapace o puteti vedea in cinematografele din Romania de pe 24 decembrie, in Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

 

  

 


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies