marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Disputa intre Brad Pitt si Shia LaBeouf pe platourile de filmare de la Fury: ce gest a facut starul din Transformers

Actorul Shia LaBeouf, care joaca alaturi de Brad Pitt si Jason Isaacs in filmul inspirat din cel de-Al Doilea Razboi Mondial "Fury", nu s-a spalat deloc in timpul filmarilor, pentru a recrea mai bine conditiile in care traiau soldatii din linia intai.

Disputa intre Brad Pitt si Shia LaBeouf pe platourile de filmare de la Fury: ce gest a facut starul din Transformers


Potrivit unui articol publicat duminica in cotidianul The Mail, Shia LaBeouf si-a scos un dinte si a incetat sa se mai spele pe toata durata filmarilor, deranjandu-i pe ceilalti membri ai distributiei, din care fac parte Brad Pitt, Jason Isaacs si Logan Lerman. Filmarile pentru lungmetrajul "Fury" au durat aproximativ o luna, conformtheguardian.com.


Colegii de distributie au fost surprinsi neplacut de comportamentul excentric al actorului, care a fost instalat intr-un hotel separat de acestia. "Shia a fost avertizat in legatura cu comportamentul sau de cateva persoane de pe platoul de filmare, inclusiv Brad Pitt si regizorul David Ayer", a precizat o sursa pentru The Mail.

Filmul de razboi "The Fury" spune povestea unui sergent american (Brad Pitt) cu mare experienta in lupta. Impreuna cu echipajul sau de cinci oameni, sergentul Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit "Fury" si patrunde in spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasisinucigasa, care ar trebui sa dea ultima lovitura fortelor armate ale Germaniei naziste. Pelicula, regizata de David Ayer, va avea premiera in Romania pe 14 noiembrie.

Actorul din "Transformers" a suscitat recent alta controversa, in decembrie 2013, cand a fost acuzat de plagierea scriitorului american Daniel Clowes. Acesta l-a acuzat pe starul american ca s-a inspirat din volumul sau de benzi desenate "Justin M. Damiano", aparut in 2007, pentru scurtmetrajul "Howard Cantour", regizat de LaBeouf si difuzat pe platforma online Vimeo. Intre timp, filmul a fost blocat de la difuzare, iar actorul si-a cerut scuze fata de Daniel Clowes.

Shia LaBeouf a devenit celebru dupa rolul din SF-ul "Transformers - Razboiul lor in lumea noastra" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casa. In anul urmator, LaBeouf a fost distribuit in alte doua pelicule cu incasari exceptionale - "Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal" si "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou doua roluri in filme cu succes de casa - "Transformers: Razbunarea celor invinsi" si "New York, I Love You", iar in 2010 a jucat alaturi de Michael Douglas in "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule".


Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies