marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele reactii pentru Dumb and Dumber To: ce scrie presa straina despre continuarea comediei cu Jim Carrey si Jeff Daniels

"Dumb and Dumber To" este una dintre cele mai asteptate comedii din acest an. In Romania, filmul ajunge in cinematografe abia pe 12 decembrie, insa americanii se vor putea bucura de el inca din acest weekend. Ce spun fanii si criticii din strainatate despre comedia cu Jim Carrey si Jeff Daniels?

Primele reactii pentru Dumb and Dumber To: ce scrie presa straina despre continuarea comediei cu Jim Carrey si Jeff Daniels

Au aparut deja primele recenzii pentru "Dumb and Dumber To", comedie asteptata de 20 de ani de fanii celei originale. Jim Carrey si Jeff Daniels isi reiau rolurile de "tantalau si gogoman". Dar oare a meritat asteptarea?

 

 



"Dumb and Dumber To"
are in spate cam aceeasi echipa care a lucrat si la originalul "Dumb and Dumber", din 1994: regia este semnata tot de Peter Farrelly, Bobby Farrelly, iar protagonistii sunt tot Jim Carrey si Jeff Daniels. Acum 20 de ani, "Dumb and Dumber" impingea limitele conventionale ale comediei, ale vulgaritatii inocente si totusi, devenea una dintre cele mai indragite si o comedie cult pentru acea perioada.

Primele reactii au inceput deja sa apara in presa straina, iar reactiile sunt la poluri opuse: o parte din presa a cotat prost filmul si inutil, in timp ce cativa apara filmul. In acest moment, dupa primele vizionari, filmul are un scor de 28% pe Rotten Tomatoes, din 16 recenzii pozitive si 40 negative.

 


Hollywood Reporter
: "Umorul pare greoi in acest film. Desi au momente in care te fac sa razi, dar numai prin glume si gesturi puerile, nu pot spune ca este ceea ce fanii au asteptat timp de 20 de ani. Revenirea era inevitabila, dar nu a meritat"


Forbes: "Acum 20 de ani, comedia fratilor Farrelly lua prin surprindere si era un real succes de box-office pentru acea perioada. Si tocmai pentru ca a avut succes si intre timp cei doi actori sunt niste staruri colosale, avem parte acum de o continuare. Filmul pare o reintalnire de familie si asta nu este un lucru rau, neaparat. Cei doi actori nu si-au pierdut umorul si reusesc sa ofere aceasi prospetime in poante ca acum 20 de ani. Doar ca aceste momente de stralucire sunt prea putine si prea plate. Cele doua personaje par desprinse din desene animate si culmea, in loc sa ne amuzam impreuna cu ei ca sunt usor impiedicati, descoperim ca eroii nostri sunt chiar rai, in esenta lor. Si asta ne face sa nu ii mai simpatizam. Ca o concluzie, acest film este mult sub potentialul tuturor celor implicati si cred ca tocmai asta e cea mai mare dezamagire. "


Variety: "Mizele acestei continuari sunt prea mici, prea joase si fara pic de umor, chiar daca <<decorul>> e acelasi ca in filmul original. Daca primul film reusesea sa se diferentieze prin acel  je ne sais quoi, acum nu mai gasim decat niste glume desprinse din filmul original si uzate".


Toronto Star
: "Am ras mult la acest film, probabil mai mult decat imi inchipuiam si mai mult decat am facut-o la cel original. "


 

Dupa 20 de ani, tantalul si gogomanul se intorc in Dumb and Dumber To, continuarea uneia dintre cele mai populare comedii in anii '90. In noua productie, Jim Carrey si Jeff Daniels vor putea fi vazuti in incercarea lor de a gasi un rinichi potrivit pentru transplantul de care are nevoie fiica nelegitima a lui Jeff Daniels.

 

Dumb and Dumber To se lanseaza in SUA pe 14 noiembrie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies