marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dupa 6 ani de relatie, Freida Pinto si Dev Patel nu mai formeaza un cuplu. De ce s-au despartit actorii care au cucerit lumea in "Slumdog Millionaire"

Dev Patel si Freida Pinto, cunoscuti publicului larg din filmul "Slumdog Millionaire/Vagabondul milionar", s-au despartit dupa 6 ani de relatie. Cei doi au devenit un cuplu dupa ce au jucat impreuna in filmul lui Danny Boyle, premiat cu 8 trofee Oscar.

Dupa 6 ani de relatie, Freida Pinto si Dev Patel nu mai formeaza un cuplu. De ce s-au despartit actorii care au cucerit lumea in Slumdog Millionaire

 

Potrivit presei mondene internationale, actorii Freida Pinto si Dev Patel nu mai formeaza un cuplu. Cei doi au decis sa puna punct relatiei de 6 ani, iar ruptura a avut loc in urma cu ceva timp, chiar daca presa a aflat abia acum.

Asa cum probabil stiti deja, Freida si Dev s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei castigatoare de Oscar "Vagabondul milionar/Slumdog millionaire". Asemenea personajelor Latika si Jamal, cei doi s-au indragostit iremediabil si i-au luat pe toti prin surprindere cand au recunoscut ca se iubesc si in viata reala.

 

 

 

Potrivit unei surse din anturajul cuplului insa, intre cei doi lucrurile au inceput sa mearga tot mai prost: "Dev si Frida s-au despartit. Nu mai sunt impreuna de ceva vreme". Ba mai mult decat atat, o alta persoana din anturajul celor doi sustine ca actrita incearca sa-si vada  de viata si ca isi da deja intalniri cu alti barbati.


Citeste mai multe pe perfecte.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies