marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

După divorț, Kevin Costner nu va fi singur de Sărbători. Cine l-a cucerit?

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe actele semnate cu fosta soție, că renumitul star hollywoodian are deja o nouă parteneră.

După divorț, Kevin Costner nu va fi singur de Sărbători. Cine l-a cucerit?
Actorul în vârstă de 68 de ani nu va petrece singur nici Crăciunul, nici Anul Nou. Și asta pentru că, la doar câteva luni de când soția sa, Christine Baumgartner, l-a pus să semneze actele de divorț după un mariaj de 18 ani și 3 copii, Kevin Costner a fost surprins alături de cântăreața Jewel, în vârstă de 49 de ani, pe care o ținea în brațe.
 
Potrivit „Daily Mail”, cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Richard Branson, care i-a invitat pe insula lui privată din Caraibe – pe Kevin, pentru a mai uita din supărările provocate de divorț, iar pe Jewel pentru a o ajuta să strângă bani pentru fundația ei.


 
„Lui Jewel îi plac bărbații în adevăratul sens al cuvântului, fapt pentru care cu siguranță a fost atrasă de vibe-ul contry al lui Kevin. Nu au o relație serioasă, dar se distrează împreună”, a declarat o sursă pentru „Daily Mail”. „Richard este responsabil sută la sută pentru întâlnirea dintre Jewel și Kevin. Jewel este apropiată de el de ani de zile, iar cu Kevin are o relație din anii '90”, a mai declarat sursa citată.


 
Cel mai probabil, aceasta nu este decât o „relație pansament”, însă, cel puțin de Revelion, amândoi vor avea pe cine săruta sub vâsc.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies