marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg are o disciplină de fier

Actorul și-a impus un program draconic și se trezește cu mult înainte de toți cei din familia sa.

Mark Wahlberg are o disciplină de fier
Nimeni nu este mai disciplinat decât Mark Wahlberg! Actorul se trezește să se antreneze la 3:30 dimineața și își propune să termine totul înainte de ora la care se trezesc copiii săi, dar reușește totuși să doarmă opt ore pe zi.
 
Actorul în vârstă de 52 de ani, care a devenit celebru ca rapper și model de lenjerie intimă pentru Calvin Klein la începutul anilor 1990, este cunoscut pentru faptul că se menține în formă pentru rolurile sale din filmele de acțiune și a dezvăluit recent că, atâta timp cât poate dormi opt în timpul zilei, poate folosi orele din timpul nopții pentru a-și continua activitățile personale, inclusiv pentru a se putea trezi la 3:30 dimineața pentru a se antrena.
 
„Atâta timp cât îmi primesc cele opt ore, îmi pot face treaba. În ultima vreme mă trezesc la 3:30 dimineața. Nu vreau să mă antrenez sau să mnă rog în mijlocul zilei și apoi să încerc să joc golf”, a explicat Mark pentru E! News motivul pentru care se trezește atât de devreme.


 
Starul din „Father Stu”, care îi are pe Ella, 20 de ani, Michael, 17 ani, Brendan, 15 ani, și Grace, 13 ani, împreună cu soția sa Rhea Durham, a explicat că „Încerc să fac cât mai multe înainte să se trezească copiii, așa că, după ce-i culc și mă uit la televizor, de obicei adorm în mijlocul a ceva“.


 
Mark Wahlberg a adăugat că își permite două zile libere pe săptămână de la regimul său intens, dar a dezvăluit că fiica sa cea mică este chiar „mai disciplinată” decât el, când vine vorba de respectarea programului său de jocheu. „Eu am miercurea și sâmbăta libere. Dar, mă credeți sau nu, fiica mea este mai disciplinată decât mine, pentru că vrea să fie o atletă olimpică. Eu nu am adoptat acest tip de disciplină până la 30 de ani și a trebuit să o fac pentru muncă”, a declarat Mark Wahlberg.


 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies