marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson n-a fost niciodata atat de musculos: noi imagini de la filmarile pentru productia Hercules, ce regim nebunesc urmeaza pentru urmatorul rol

Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu filmul Fast and Furious 6, Dwayne Johnson se pregateste intens pentru urmatorul proiect, Hercules. Actorul a postat noi imagini de la filmari, in care isi arata muschii supradimensionati.

Dwayne Johnson n-a fost niciodata atat de musculos: noi imagini de la filmarile pentru productia Hercules, ce regim nebunesc urmeaza pentru urmatorul rol

 

Cunoscut deja pentru fizicul impresionant, The Rock munceste din greu pentru a-si imbunatati masa musculara pentru rolul din Hercules. Intr-o serie de fotografii postate pe contul de Twitter, Dwayne Johnson este surprins in timp ce se afla la sala. In toate imaginile sunt scosi in evidenta muschii de pe maini si de pe picioare, dar si forta bruta pe care o emana.

 

 


Intr-una dintre poze, The Rock apare cu o peruca neagra pe cap, dar si cu mai multe cicatrici false pe umeri care fac parte din transformarea sa pentru rolul din Hercules: The Thracian Wars care va fi lansat in iunie 2014. Actorul a postat pe Twitter dieta drastica pe care trebuie sa o urmeze timp de 22 de saptamani. Dwayne trebuie sa manance 7 mese pe zi, extrem de bogate in calorii pentru a-si mari muschii si mai mult.

 

 

 

Dwayne Johnson se afla intr-un moment excelent al carierei sale. Dupa aparitiile din G.I. Joe: Retaliation si Fast and Furious 6, The Rock va aparea in Empire State, Fast and Furious 7 si Hercules: The Thracian Wars, ultimele doua urmand sa fie lansate in 2014.

 

In plus, la sfarsitul saptamanii, presa americana a dezvaluit o informatie potrivit careia Dwayne Johnson ar urma sa apara si in Terminator 5, alaturi de Arnold Schwarzenegger. 

Noul film va urmari povestea din romanul de benzi desenate Hercules: The Thracian Wars, creat de Steven Moore si Admira Wijaya. Regizorul Brett Ratner va avea la dispozitie un scenariu scris de Ryan Condal.

 

Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege Zeita Hera mai tot timpul, iar dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.

 

 

 

 

Hercules: The Thracian Wars se va lansa in SUA pe 25 iunie 2014. Din distributie mai fac parte Rufus Sewell, Ian McShane si Joseph Fiennes. 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies