marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"E par de la o persoana decedata". Declaratiile cu care starul din Harry Potter a uimit pe toata lumea. Cum arata Daniel Radcliffe acum

Devenit celebru datorita rolului lui Harry Potter, Daniel Radcliffe a lasat in spate era vrajitorului, iar acum se concentreaza pe noile proiecte cinematografice.

E par de la o persoana decedata . Declaratiile cu care starul din Harry Potter a uimit pe toata lumea. Cum arata Daniel Radcliffe acum

Actorul de 24 de ani se afla in turneul de promovare al celui mai nou film al sau, Kill Your Darlings, la sfarsitul saptamanii trecute prezentandu-l in Londra, ocazie cu care a oferit informatii si despre viitorul sau proiect.

 

Astfel, Daniel Radcliffe va interpreta rolul lui Igor, in Frankenstein, o adaptare moderna a celebrei productii. Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului, actorul a suferit o transformare fizica, iar acum are parul lung.

Scenariul filmului va fi asigurat de tanarul Max Landis, cel care s-a aflat si in spatele productiilor The Chronicle, noutatea adusa fiind faptul ca pelicula va prezenta celebra poveste a doctorului Frankenstein vazuta prin ochii asistentului sau, Igor.

 

Noul look al lui Daniel Radcliffe a atras atentia mai ales din cauza declaratiilor facute de actor, acesta explicand ca extensiile sunt din par natural. "Este par de la o persoana moarta sau de la cineva care si-a donat parul", a declarat acesta.

 

In Kill Your Darlings, Daniel Radcliffe joaca rolul poetului gay Allen Ginsberg lider al generatiei Beat. Din distributia thriller-ului Kill Your Darlings mai fac parte Elizabeth Olsen, Michael C. Hall, Jennifer Jason Leigh, Ben Foster, Kyra Sedgwick si Jack Huston, iar regia este semnata de catre debutantul John Krokidas, care este si autorul scenariului alaturi de Austin Bunn. 

Filmul ii urmareste pe Allen Ginsberg, Lucien Carr, William S. Burroughs si Jack Kerouac punand bazele miscarii Beat Revolution in New York, experimentand consumul de droguri si contactele intime cu persoane de acelasi sex, scriind operele care aveau sa-i faca celebri si testandu-si prietenia dupa ce Lucien Carr il injunghie mortal pe presupusul amant David Kammerer intr-un parc, fiind ulterior arestat si executand 2 ani de inchisoare.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies