marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

E seara Heist: Jason Statham plănuiește „Jaful de pe Baker Street“, povestea interzisă timp de 30 de ani în Anglia

Când o spargere banală degenerează într-un scandal politic monstruos, totul devine un dosar secret, menit să ascundă chestiuni incomode, și o poveste interzisă printr-o ordonanță de guvern.

E seara Heist: Jason Statham plănuiește Jaful de pe Baker Street , povestea interzisă timp de 30 de ani în Anglia
După desecretizarea cazului, regizorul Roger Donaldson l-a adus pe marile ecrane sub titlul de „The Bank Job“/ „Jaful de pe Baker Street“. Avându-l ca protagonist pe Jason Statham, filmul inspirat din realitate detaliază planurile celui mai mare jaf din istoria Marii Britanii, în urma căruia nu s-a făcut nicio arestare și niciun ban nu a fost recuperat. 
 
Terry Leather (Jason Statham) este un infractor de mâna a doua, a cărui viață s-a complicat în momentul în care a reușit să-i rămână dator dubiosului domn Jessell (Trevor Byfield). Vizitat în regim de urgență de recuperatorii controversatului mafiot, Terry este forțat să analizeze oferta acestora, care aparent îi garanta și siguranța unor venituri personale. De aici până la planificarea celui mai mare jaf din istoria Marii Britanii nu a mai fost decât un pas. În mod senzațional, autorii reali ai jafului vin să confirme faptele cinematografice.

 


 
Filmul „The Bank Job“/ „Jaful de pe Baker Street“ este difuzat în seara aceasta la Pro Cinema, de la ora 20:30.

Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies