marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serile de vineri devin serile Heist, despre bani şi jafuri

Pro Cinema îţi aduce, la finalul săptămânii, o seară dedicată celor mai tari jafuri de pe marile ecrane.

Serile de vineri devin serile Heist, despre bani şi jafuri
În fiecare vineri, de la ora 20.30, telespectatorii Pro CINEMA sunt invitaţi la o porţie de adrenalină alături de cei mai mari şi mai ingenioşi hoţi din istorie – adevăraţi sau imaginaţi – în producţii cinematografice de top. Sub titlul Heist, noua rubrică de vineri seara vă va ţine aproape de ecrane cu producţii pline de suspans şi adrenalină ori intrigi după poveşti adevărate.
 
După „Fun with Dick and Jane“, cu Jim Carrey şi Tea Leoni, şi „Going in Style“, cu Michael Caine şi Morgan Freeman, care au deschis noua serie Heist de la Pro Cinema în serile de vineri precedente, vinerea aceasta veţi putea vedea „Maşina de bani“/„Money Monster“, cu George Clooney şi Julia Roberts în rolurile principale. Regizat de Jodie Foster, filmul spune povestea unei personalități din televiziune, care este în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (George Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit oferit de Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatic: bărbatul îl ia ostatici pe Lee și întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real.
 
În cadrul serilor Heist, Pro Cinema pregăteşte în luna septembrie alte două pelicule consacrate genului: „Omul din interior“/„Inside Man“ (2006), filmul lui Spike Lee cu Denzel Washington, Clive Owen şi Jodie Foster despre asediul unei bănci cu luare de ostatici, şi „Jaful de pe Baker Street“/„Bank Job“ cu Jason Statham, o reconstituire a faimosului jaf din Londra.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies