marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tot Hollywood-ul joaca in The Expendables 3: vezi primul trailer pentru ce de-al treilea film din franciza

Este o franciza care a adunat in aceeasi echipa aproape orice erou de la Hollywood, intr-o elita de mercenari geniali. Au aparut primele postere pentru The Expendables 3. Filmul aduce si nume noi ca Harrison Ford, Kelelan Lutz sau Mel Gibson, care apar si in primul trailer oficial.

Tot Hollywood-ul joaca in The Expendables 3: vezi primul trailer pentru ce de-al treilea film din franciza

GALERIE FOTO Vezi aici posterele cu eroii din The Expendables 3

 

Tot Hollywoood-ul joaca in The Expendables 3. Mel Gibson, Kellan Lutz si si Harrison Ford s-au alaturat gastii The Expendables. Ei apar pe primele postere pentru cel de-al treilea film al francizei.

Kellan Lutz, cunoscut fanilor in special pentru rolul sau din seria Twilight, arata fioros in posterul dedicat personajului sau.  Actorul in varsta de 29 de ani interpreteaza rolul lui Smilee, conducatorul unei echipe de tineri mercenari, asemanatoare celor din "The Expendables". Alaturi de ei, in ipostaze de bad guy, apar si Harrison Ford sau Mel Gibson, cele mai noi nume care s-au alaturat francizie.

 

 

 

 

 

Stallone a fost cel care si-a manifestat bucuria pentru aceasta schimbare. Acesta a postat pe contul sau de Twitter un mesaj prin care spune ca astepta de mult acest moment. De asemenea, starul a sugerat faptul ca Bruce Willis ar fi cerut un onorariu mai mare pentru noul film, mentionand faptul ca lacomia si lenea sunt reteta sigura pentru o cariera ratata.  Se vorbeste despre faptul ca Willis ar fi cerut o suma de 4 milioane de dolari pentru a juca in film.

 


 

Harrison Ford joaca rolul lui Max Drummer, care a fost descris ca fiind managerul celor din "The Expendables". "Joc rolul unui personaj autoritar. El realizeaza o intelegere, ii organizeaza pe Expendables si are chiar o relatie interesanta cu personajul interpretat de Stallone. Sunt implicat putin in actiune, nu foarte mult. Este un personaj interesant si nu il cunosteam pe Stallone inainte. A fost amuzant", a declarat Ford.

 

 


 

Antonio Banderas, Kelsey Grammer si Wesley Snipes s-au alaturat si ei echipei ce va realiza cel de-al treilea film al binecunoscutei francize.  Ronda Rousey, medaliata olimpica la Judo si artista de arte martiale, a fost si ea adusa in echipa, alaturi de Victor Ortiz, campion la box.
 

Teaser-ul productiei ofera fanilor sansa de a-si revedea eroii din filmul regizat de David Hughes. Clipul este foarte scurt si nu contine scene din film, insa anunta revenirea marilor staruri de actiune.  Pentru a afla ce se intampla in cel de-al treilea film, fanii trebuie sa astepte pana in vara. Filmul se va lansa in Romania pe 22 august 2014. 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies