marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eddie Redmayne este viitorul universului Harry Potter: actorul premiat cu Oscar va juca in Fantastic Beasts

Veste incredibil de buna pentru fanii universului Harry Potter. Eddie Redmayne va fi eroul principal din “Fantastic Beasts and Where to Find Them,” spin-off-ul francizei Harry Potter, scrie Variety.

Eddie Redmayne este viitorul universului Harry Potter: actorul premiat cu Oscar va juca in Fantastic Beasts

Eddie Redmayne a primit rolul lui Newt Scamander in "Fantastic Beasts", care va lansa o noua franciza, spin-off de la Harry Potter si bazat pe o serie de carti scrisa de J.K. Rowling care se petrece in universul lumii magice din Harry Potter.


Variety noteaza ca Eddie Redmayne a fost principaul favorit de catre producatorii de la Warner Bros. si a fost surprins de propunere, iar pentru a accepta rolul a vrut o varianta finala a scenariului. Surse apropiate au declarat ca actorul premiat cu Oscar este foarte fericit de scenariul pe care l-a citit.


Pana acum cei de la Warner Bros nu au facut nicio declaratie, insa presa straina de specialitate scrie ca este mai mult ca sigur faptul ca Eddie Redmayne este noul eroul din universul Harry Potter.


Filmul, o poveste originala si debutul ca scenarist al autoarei J. K. Rowling, va cuprinde toata elementele de magie si misticismul familiar fanilor seriei "Harry Potter". Scriitoarea a descris povestea ei ca o "extensie a lumii vrajitorilor", care are loc cu 70 de ani inainte de povestea lui Harry Potter si este concentrata in jurul aventurilor lui Newt Scamander, autorul fictiv al volumului "Fantastic Beasts and Where to Find Them".


De asemenea, in afara de partea cinematografica, "Fantastic Beasts" se va extinde pe mai multe platforme, inclusiv jocuri video, produse de consum si proiecte digitale.


Primul film din serie va fi regizat de David Yates, care a regizat si Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1  si Part 2, Harry Potter and the Half-Blood Prince si Harry Potter and the Order of the Phoenix. Saptamana viitoare, regizorul si reprezentantii de la Warner Bros se vor intalni pentru a alege cele doua eroine feminine, mai scriu cei de la Variety.

 

 


Eddie Redmayne a jucat recent in "Jupiter Ascending", film produs de cei de la Warner Bros si terminat productia la "The Danish Girl", regizat de Tom Hooper si pe care presa l-a numit deja un posibil candidat in sezonul festivalurilor si Oscarurilor. La inceputul acestui an, Eddie Redmayne a fost recompensat cu Premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal, cu rolul din "The Theory of Everything", in care l-a jucat magistral pe savantul Stephen Hawking.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies